Modern Drummer

Modern Drummer on maailman luetuin rumpulehti, joka on omistettu täysin rumpujen soitolle. Se palvelee kaikkia harrastajia amatööristä ammattilaiseen.

Kerran kuussa ilmestyvä Modern Drummer sisältää maailman suosituimpien rumpalaiden viihdyttäviä haastatteluja kaikista musiikkityyleistä sekä asiantuntevia artikkeleja, joissa käsitellään muun muassa tekniikoita, välineitä, varusteita ja musiikillisia käsitteitä.

MD raportoi myös alan trendeistä ja tapahtumista sekä esittelee uusimmat rumputuotteet, julkaisut ja levyt. Lehti sisältää myös yli 35 koulutusosaston ammattilaisten käytännöllisiä soittovinkkejä ja ohjeita, jotka kattavat kaikki rumpujen soittamisen osa-alueet.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Modern Drummes on maailman johtava rumpujensoittoa käsittelevä aikakauslehti.

Modern Drummer on kuukausittain ilmestyvä yhdysvaltalainen musiikkijulkaisu, joka on suunnattu rumpujen ja perkussion soittajille. Lehti sisältää haastatteluja, välinearvosteluja sekä soittotekniikoita ja yleistä tietoa rumpujen soittamisesta käsitteleviä kolumneja.

Ensimmäinen Modern Drummer -lehden numero ilmestyi vuonna 1977 ja nykyään lehteä julkaistaan 67 maassa. Lehden digitaalinen versio on luettavissa internetissä ja se sisältää painetun lehden sisältöä tukevaa materiaalia, kuten musiikkia ja videoita. Myös lehden uutiskirje ilmestyy kuukausittain. Lehden verkkosivustolta löytyy blogeja ja muuta sisältöä, jota ei ole mahdollista jakaa painetussa muodossa, kuten ääntä ja kuvaa.

Vuonna 1993 lehden julkaisija Modern Drummer Publications julkaisi kahdesti kuussa ilmestyvän Drum Business -lehden, joka on suunnattu rumpujen jälleenmyyjille. Kustantaja on julkaissut 20 vuoden aikana myös useita rumpuopettajien tuottamia kirjoja, kuten The Drummer: 100 Years of Rhythmic Power And Invention -kirjan.

Vuodesta 1987 lähtien yritys on tuottanut myös Modern Drummer -festivaalia.

Lehden historiaa

Modern Drummer Magazine sai alkunsa Ron ja Isabel Spagnardin kellarissa New Jerseyssä ja se rahoitettiin kokonaan perheen omilla säästöillä.

Lehden perustajajäseniin kuuluivat myös Ronin isä Leo Spagnardi sekä pariskunnan tytär Lori. Vaikka heillä ei ollut aikaisempaa kokemusta julkaisutoiminnasta tai tarvittavaa taloudellista tukea, he mainostivat vielä kehitysasteella olevaa rumpujensoittolehteään paikallisissa sanomalehdissä.

Perustajat eivät tienneet rikkovansa lakia mainostaessaan tuotetta, jota ei ollut vielä olemassa. Mainokset kuitenkin toimivat ja tilauksia alkoi tulemaan, vaikka lehden ensimmäistä numeroa työstettiin vielä Spagnardien pingispöydällä.

Ron kirjoitti suurimman osan lehden artikkeleista eri nimimerkeillä ja vanhalla kirjoituskoneella. Perheen kellari kävi parissa vuodessa ahtaaksi ja toimitus muutti pian kunnollisiin toimistotiloihin New Jerseyssä.

Vuoteen 1984 mennessä lehti oli kasvanut taas isommaksi, ja sen pyörittämiseen tarvittiin jälleen isompia tiloja.

Lähteenä käytetty englanninkielistä Wikipediaa.

Kenelle?

Rumpujen soittajille

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Modern Drummer Publications

Ensimmäinen numero

1977

Irtonumero

9,20 € (Lehtipiste)

ISSN

0194-4533

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram