Mercedes Enthusiast

Mercedes, Mercedes, Mercedes. Toista kokonaan Mercedes-Benz -autoille omistettua lehteä ei lehtikioskeilta löydy. Mercedes Enthusiast on kuukausittain ilmestyvä täysin riippumaton autolehti ilman virallista yhteyttä valmistajaan, jälleenmyyjiin tai klubeihin.

Lehdellä on lukijoita ympäri maailmaa ja sitä tekevät alan parhaat toimittajat ja kuvaajat. Uudet mallit, vanhat klassikot ja silkkaa jännitystä Stuttgartin viritettyjen tähtien parissa. Mercedes Enthusiast kattaa ne kaikki.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Mercedes Enthusiast logo. Tämä lehti on mersufanin ykköslehti.

Mercedes Enthusiast on kuukausittain ilmestyvä brittiläinen autolehti, joka on erikoistunut pelkästään Mercedes-Benz -merkkisiin autoihin.

Lehteä julkaisee Sundial Magazines ja sen päätoimittaja on Kyle Molyneux.

Unelmien lehti kaikille Mersu-faneille

Jos olet kiihkeä Mersu-fani, siinä tapauksessa Mercedes Enthusiast on lehti juuri sinulle. Ei väliä onko auto uusi tai klassikko, standardi tai muunneltu, kunhan sen keulaa koristaa kolmisakarainen tähti.

Joka kuukausi saat tuoreimmat uutiset, spyshotit ja Stuttgartin uusimmat mallit sekä sekoituksen ajattomia klassikoita, ihailtuja moderneja klassikoita, käytettyjä löytöjä ja paljon muuta. Eikä lehti unohda Mercedeksen vuosikymmeniä kestänyttä mainetta maailman johtavana kilpa-autojen innovoijana ja rakentajana. Eivätkä palstatilatta jää myöskään omistautuneet Mersujen omistajat, joiden intohimo merkkiä kohtaan ei voi olla innostamatta.

Lue esimerkiksi Hollywood-tähti Clark Gablen 300 SC Cabriolet A:sta, Beatlesin Ringo Starrin 190SL:stä sekä lukuisista muista 1950- ja 1960-lukujen klassikoista.

Hemmottele itseäsi riippumattomalla lehdellä, jossa yhdistyvät rehellinen intohimo Mercedes-Benziin ja upeat valokuvat. Tilaa nyt ja saat uuden numeron joka kuun kolmantena perjantaina.

Irtonumerot ja tilaaminen

Lehti on saatavilla irtonumeromyynnissä Lehtipisteissä (irtonumerohinta 9,30 €/numero).

Lehti on myös tilattavissa Suomeen kotiin kannettuna vuoden automaattisesti päättyvänä määräaikaistilauksena.

Kenelle?

Mersuja rakastaville

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Sundial Magazines Ltd.

Päätoimittaja

Kyle Molyneux

Ensimmäinen numero

marraskuussa 2001

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

9,30 € (Lehtipiste)

ISSN

14747030

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram