Meidän Sauna

Meidän Sauna oli nimensä mukaisesti meille suomalaisille tärkeää saunaa ja saunomista käsittelevä lehti.

Lehti esitteli erilaisia saunoja, pihasaunoja, savusaunoja, saunalauttoja ja muita saunaratkaisuja sekä kiukaita, pesu- ja kylppäritiloja, saunavarusteita ja muita saunatuotteita.

Se haastatteli saunaihmisiä ympäri maata ja vierailee kesän aikana monissa saunatapahtumissa. Lehti kertoi, miten syntyy pehmeät löylyt, mikä kiuas tai laudemateriaali kannattaa valita ja miten saunominen vaikuttaa terveyteen.

Meidän Sauna -lehti on poistunut myynnistä ja ilmestyy nykyisin kerran vuodessa Talomestari-lehden alla omana numeronaan.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Meidän Sauna on 3-4 kertaa vuodessa ilmestyvä saunaa ja saunomista käsittelevä erikoislehti.

Sauna on erityisesti meille suomalaisille erittäin tärkeä asia. Meidän Sauna esittelee erilaisia saunat: idylliset pihasaunat, ylelliset saunat, tunnetut savusaunat, saunalautat, tynnyrisaunat ja muut erikoisemmat saunaratkaisut. Lehti esittelee myös kiukaat, pesu- ja kylpyhuonetilat, saunavarusteet ja muut saunatuotteet.

Lehdessä haastatellaan kiinnostavia saunaihmisiä ja löylymestareita ympäri Suomea, jotka kertovat omista saunaperinteistään ja siitä mitä sauna heille merkitsee. Lehti vierailee kesän saunatapahtumissa ja raportoi niistä kuvien kera. Se kertoo myös uusiman tiedon saunomisen terveysvaikutuksista.

Lehti testaa kymmeniä saunoja vuosittain ja valitsee joka vuosi Vuoden savusaunan. Meidän Sauna selvittää minkälaisilla kiuaskivillä syntyy pehmeät löylyt, mikä laudemateriaali on paras ja minkälainen kiuas kannattaa valita. Lehdessä käsitellään myös saunan historiaa, saunaterapiaa ja saunakulttuuria.

Ilmestymispäivät

Meidän Sauna -lehden julkaiseminen omana lehtenään on päättynyt vuonna 2015. Lehti ilmestyy nykyisin kerran vuodessa Talomestari-lehden alla omana numeronaan.

Ilmestyy

3-5 kertaa vuodessa

Julkaisija

Karprint Oy

Päätoimittaja

Mari Ahola-Aalto

Lukijamäärä

26 000

Irtonumero

5,90 € (Lehtipiste)

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram