Meidän Sauna

Meidän Sauna on nimensä mukaisesti meille suomalaisille tärkeää saunaa ja saunomista käsittelevä lehti.

Lehti esittelee erilaisia saunoja, pihasaunoja, savusaunoja, saunalauttoja ja muita saunaratkaisuja sekä kiukaita, pesu- ja kylppäritiloja, saunavarusteita ja muita saunatuotteita. Lehti haastattelee saunaihmisiä ympäri maata ja vierailee kesän aikana monissa saunatapahtumissa. Meidän Sauna -lehti kertoo miten syntyy pehmeät löylyt, mikä kiuas tai laudemateriaali kannattaa valita ja miten saunominen vaikuttaa terveyteen.

HUOM! Meidän Sauna on poistunut myynnistä ja ilmestyy nykyisin kerran vuodessa Talomestari-lehden alla omana numeronaan.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Meidän Sauna on 3-4 kertaa vuodessa ilmestyvä saunaa ja saunomista käsittelevä erikoislehti.

Sauna on erityisesti meille suomalaisille erittäin tärkeä asia. Meidän Sauna esittelee erilaisia saunat: idylliset pihasaunat, ylelliset saunat, tunnetut savusaunat, saunalautat, tynnyrisaunat ja muut erikoisemmat saunaratkaisut. Lehti esittelee myös kiukaat, pesu- ja kylpyhuonetilat, saunavarusteet ja muut saunatuotteet.

tynnyrisauna Meidän Sauna -lehti esittelee mitä erilaisempia saunoja. Kuvassa latvialainen tynnyrisauna. Kuva: Pixabay.com.

Lehdessä haastatellaan kiinnostavia saunaihmisiä ja löylymestareita ympäri Suomea, jotka kertovat omista saunaperinteistään ja siitä mitä sauna heille merkitsee. Lehti vierailee kesän saunatapahtumissa ja raportoi niistä kuvien kera. Se kertoo myös uusiman tiedon saunomisen terveysvaikutuksista.

Lehti testaa kymmeniä saunoja vuosittain ja valitsee joka vuosi Vuoden savusaunan. Meidän Sauna selvittää minkälaisilla kiuaskivillä syntyy pehmeät löylyt, mikä laudemateriaali on paras ja minkälainen kiuas kannattaa valita. Lehdessä käsitellään myös saunan historiaa, saunaterapiaa ja saunakulttuuria.

Ilmestymispäivät

Meidän Sauna -lehden julkaiseminen omana lehtenään on päättynyt vuonna 2015. Lehti ilmestyy nykyisin kerran vuodessa Talomestari-lehden alla omana numeronaan.

Lisätiedot

Kenelle?

Saunaihmisille

Ilmestyy

3-5 kertaa vuodessa

Julkaisija

Karprint Oy

Päätoimittaja

Mari Ahola-Aalto

Lukijamäärä

26 000

Irtonumero

5,90 € (Lehtipiste)

Maa

Suomi

Kieli

suomi

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram