Me Naiset

Suomen suosituin viikkolehti ja tavoittavin naistenlehti Me Naiset on jokaisen naisen tuntema. Ja Me Naiset myös tuntee suomalaiset naiset.

Me Naiset kertoo ajankohtaisista ja kiinnostavista ihmisistä ja tarttuu rohkeasti uusiin ilmiöihin ja puheenaiheisiin. Se tunnetaan hyväntuulisesta huumoristaan ja yllättäviä näkökulmia arkisiin asioihin tuovasta uskaliaasta otteestaan, joka koskettaa pintaa syvemmälle.

Ajatuksia herättävien lukujuttujen lisäksi pääset ottamaan rennosti ja nautiskelemaan muodin, kauneuden, ruoan, sisustuksen ja matkailun maailmasta.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Me Naiset logo

Me Naiset on Suomen suurin ja suosituin viikkolehti, joka sykähdyttää ja säväyttää joka torstai. Kaikki suomalaiset tuntevat Me Naiset. Syyskuusta 2016 lehden päätoimittajana toimii Iina Artima-Kyrki. Edellinen päätoimittaja Johanna Lahti siirtyi kesäkuussa 2016 Sanoma Lifestylen johtajaksi.

Me Naiset tarjoaa ajankohtaista tietoa muodista, kauneudesta, terveydestä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista, ruoasta, taloudesta, työstä, sisustuksesta, matkailusta ja paljon muusta. Se on lehti aktiiviselle ja kiireiselle suomalaisnaiselle.

Tuoreimmat puheenaiheet, uusimmat trendit, helpot ruokaohjeet, kaunis sisustus, ihmissuhteet ja muut elämänläheiset asiat ovat sen keskeistä sisältöä. Lisäksi se esittelee uutuustuotteet, ostopaikat ja arjen ilmiöt.

Me Naiset on myös viihteellinen. Se kertoo joka viikko julkkisten kuulumiset ja haastattelee kiinnostavia ihmisiä, joilla on koskettava tarina kerrottavanaan. Se hakee jatkuvasti uusia näkökulmia asioihin, eikä se kaihda vaikeidenkaan asioiden käsittelyä.

Viihdeosiossa kerrotaan viikon parhaat elokuva-, tv-, kirja- ja musiikkivinkit. Lehden lukijat saavat vuoden aikana erilaisia yllätysetuja, kuten leffanäytöksiä ja kilpailuja.

Me Naiset on ajankohtainen, hyväntuulinen, trendikäs, aktiivinen, rento ja rohkea lehti, joka yllättää!

Tilaajana saat:

  • Saat kerran viikossa ajankohtaisen lukupaketin - pysyt ajan hermolla ja tiedät mistä puhutaan.
  • Kuulet julkkisten kuulumiset aina ensimmäisenä.
  • Joka viikko parhaat vinkit pukeutumiseen, meikkaamiseen, tyyliin, ruokaan ja sisustukseen.
  • Saat uusia vaihtoehtoja terveelliseen ruokaan, liikuntaan ja hyvään oloon.
  • Erilaisia yllätysetuja, kuten kilpailuja ja leffanäytöksiä.

Katso myös:

Kenelle?

Kaikki naiset, jotka haluavat pysyä kärryillä siitä, mistä puhutaan

Ilmestyy

Joka torstai, 52 kertaa vuodessa (48 lehteä)

Julkaisija

Sanoma Media Finland Oy

Päätoimittaja

Iina Artima-Kyrki

Ensimmäinen numero

1952

Levikki

108 378 (LT 2014)

Lukijamäärä

293 000 (KMT K15)

Lukijaprofiili

83 % naisia, 17 % miehiä (KMT K15)

Irtonumero

2,45 € (Lehtipiste)

ISSN

0025-6277

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram