Matkalehti

Kustantaja on päättänyt lopettaa lehden ilmestymisen. Lehden viimeiseksi numeroksi jäi 1-2/2015.

Matkalehti oli Suomen vanhin matkailualan aikakauslehti. Se tarjosi hyötytietoa ja matkailuelämyksiä, kertoi matkakohteista Suomessa ja ulkomailla positiivisesti, mutta kriittisesti, sekä tarjosi uutisia, uutuuksia ja vinkkejä. Se vei mukanaan mielenkiintoisille nojatuolimatkoille. Matkalehti oli paras lehti aktiivisesti matkustaville ja perhelomailusta kiinnostuneille.

Tutustu muihin matkailujulkaisuihin tästä.

Kuvaus

Matkalehti logo - Suomen vanhin matkailulehti

Matkalehti oli Suomen vanhin matkailualan aikakauslehti. Se oli loma- ja liikematkailun johtava äänenkannattaja.

Matkalehti tarjosi rahanarvoista hyötytietoa ja matkailuelämyksiä. Lehti kertoi matkailusta positiivisesti, mutta kriittisesti. Se esitteli matkakohteet niin kotimaassa kuin ulkomaillakin ja vertaili niiden hyvät ja huonot puolet tarkasti ja puolueettomasti. Matkalehti antoi vinkkejä myös työmatkoille.

Lehti sisälsi matkailualan uutisia, uutuuksia ja vinkkejä. Se vei mukanaan mielenkiintoisille nojatuolimatkoille ja uusien matkailutrendien maailmaan. Matkalehden lukijalla oli aina laukku pakattuna.

Matkalehti oli aktiivisesti matkustavien, perhelomailusta ja matkailukulttuurista kiinnostuneiden pirteä erikoislehti. Siitä ilmestyi 9 numeroa vuodessa, joista kaksi on tuhdimpaa tuplanumeroa.

Lisätiedot

Kenelle?

Aktiivisesti matkustaville

Ilmestyy

9 numeroa vuodessa, joista 2 kaksoisnumeroa

Julkaisija

Otavamedia Oy

Päätoimittaja

Jorma Aula

Ensimmäinen numero

1989

Levikki

11 693 (Levikintarkastus 2013)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

57 % naisia, 43 % miehiä

Maa

Suomi

Kieli

suomi

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram