Markkinointi & Mainonta

Markkinointi & Mainonta eli M&M oli Alma Talentin julkaisema markkinointiviestinnän ja median ammattilaisten lehti. Lehti ehti toimia markkinoinnin ja myynnin asialla yli 20 vuoden ajan.

Markkinointi & Mainonta -lehti lopetettiin vuoden 2020 lopussa.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

 

Markkinointi & Mainonta logo

Markkinointi & Mainonta (M&M tai verkkotunnuksen mukaan Marmai) on Alma Talentin julkaisema aikakauslehti, joka on suunnattu markkinoinnin, mainonnan, myynnin ja median ammattilaisille. M&M ilmestyy joka toinen viikko eli 22 kertaa vuodessa. Lehden levikki on alle 7 000 ja lukijamäärä 29 000 (KMT 2016).

Markkinointi & Mainonta -lehden perusti sen päätoimittajana ja kustantajana toiminut Kim Weckström vuonna 1994 lakkautettun Mainosuutiset-lehden tilalle. Alkuaikoina lehden taustavaikuttajiin kuuluivat muun muassa Marco Mäkinen ja Jari Sarasvuo. Lehti sai paljon huomiota julkaisemalla ensimmäisen kaupallisen verkkosivuston marmai.fi:n vuoden 1994 lokakuussa. Lehti tunnetaan myös mainos- ja mediatapahtumien järjestämisestä.

Markkinoinnin ja myynnin asialla jo yli 20 vuotta

Markkinointi & Mainonta on alansa johtava media markkinoinnin, mainonnan ja myynnin alueilla. Lehti tarjoaa korkeatasoista markkinointiasiaa joka toinen viikko ilmestyvässä printtilehdessä, tiuhaan päivittyvällä uutissivustollaan sekä korkealaatuisissa tapahtumissaan. Monikanavainen M&M tavoittaa yli 55 000 median ammattilaista.

Brändi ulottuu kolmeen kanavaan: printtiin, digitaalisiin medioihin ja tapahtumiin.

Markkinointi & Mainonta -lehti kattaa koko menestysketjun ideoista lanseeraukseen ja markkinoinnista asiakassuhteiden hallintaan.

Lehden päätoimittajana on toiminut Talouselämä-lehden päätoimittaja Reijo Ruokanen vuodesta 2010 lähtien. Muita pitkäaikaisia päätoimittajia ovat olleet muun muassa Petri Saraste (1999-2001) ja Seppo Määttänen (2000-2007).

Kenelle?

Markkinoinnin, mainonnan, myynnin ja median ammattilaisille

Ilmestyy

Joka toinen viikko, 22 numeroa vuodessa

Julkaisija

Alma Talent Oy

Päätoimittaja

Reijo Ruokanen

Ensimmäinen numero

1994

Levikki

6 500 (jakelu 2017)

Lukijamäärä

29 000 (KMT 2016).

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä

ISSN

1237-6655

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram