Lopen Lehti

Lopen Lehti on Lopella ilmestyvä paikallislehti, joka on perustettu vuonna 1935. Se on Karprintin paikallislehtiryhmän vanhin lehti.

Perinteitä kunnioittava paikallislehti ilmestyy kerran viikossa keskiviikkoisin. Sen lukijat ovat aktiivisesti mukana kotikuntansa elämässä rikastuttaen sen taloudellista ja henkistä elämää.

Lehti on ostettavissa iertonumetona Lopen R-kioskilta sekä tilattavissa vuoden kesto- tai määräaikaistilauksena.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

 

Lopen Lehti logo

Lopen Lehti on Lopella Kanta-Hämeessä ilmestyvä paikallislehti, joka on perustettu vuonna 1935. Vuodesta 1995 lähtien sitä on julkaissut Karprint. Lehden toimitus sijaitsee Lopella ja sen päätoimittaja on Juha Ahola.

Lopen Lehti on Karprintin paikallislehtiryhmän vanhin lehti. Hämeen maakunnan eteläisimmän pitäjän perinteitä kunnioittava paikallislehti ilmestyy kerran viikossa keskiviikkoisin. Lehden merkityksestä talousalueelleen kertoo se, että kunnan väkiluvun kaksinkertaistavat noin 2 000 kesäasukasta tilaavat lehden myös kotipaikkakunnilleen. Lukijat ovat aktiivisesti mukana kotikuntansa elämässä rikastuttaen sen taloudellista ja henkistä elämää.

Lehti on ostettavissa konttorilta ja Lopen R-kioskilta sekä tilattavissa vuoden kesto- tai määräaikaistilauksena.

Kenelle?

Lopen paikallisasioista kiinnostuneille

Ilmestyy

Viikoittain, joka keskiviikko. 52 numeroa vuodessa.

Julkaisija

Karprint Oy

Päätoimittaja

Juha Ahola

Ensimmäinen numero

1935

Levikki

13 860 (mediakortti 2017)

Irtonumero

1,50 € (digilehti, Lehtiluukku 2017)

ISSN

1455-4348

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram