Look

Look oli brittiläinen julkkis- ja juorulehti, joka tarjosi sekä Hollywoodin glamouria että edullisia muotitrendejä.

Se oli aikanaan Britannian myydyin muodin viikkolehti, joka tarjosi huippumuotia ja julkkisten tyylejä: upeita valokuvia, muoti-ideoita ja kaikkea muuta, millä on merkitystä: kenkiä, mekkoja, laukkuja, hiustyylejä ja kampauksia.

Look-lehti ilmestyi 11 vuotta vuosina 2007–2018.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

LOOK on Britannian myydyin muodin viikkolehti. Nopeatempoinen, kiiltävä ja lumoava lehti, joka on nuorten naisten huippumuodin auktoriteetti.

Lehti trenditietoisille naisille

Look tarjoaa ainutlaatuisen sekoituksen arvovaltaisia ja helposti saatavilla olevia shoppailu- ja kauneusvinkkejä, julkkisuutisia sekä todellisen elämän juttuja, mitkä tekevät siitä pakollista luettavaa kaikille trenditietoisille naisille. Yksi lehden suosituimmista osioista on High Street Hottest, jossa esitellään markkinoiden uusimpia tuotteita.

Look-lehden positiivinen ja osallistava eetos ulottuu koko brändiin ja joka numeroon – uutisjuttujen mieltä ylentävästä sävystä realistisen kokoisten mallien käyttöön.

Look perustettiin helmikuussa 2007 ja lehden julkaisu oli yli 318 000 levikillään menestyksekkäin 17 vuoteen. Lehden nettisivut perustettiin vuonna 2008 ja ne uusittiin tammikuussa 2010. Sivut palvelevat yli 400 000 kävijää joka päivä tarjoamalla uusimpia trendejä, kauneusuutisia ja julkkisten tyylejä.

Julkkiksia, muotia ja ostovinkkejä

Look Magazinen tilaajana saat viikoittain tietää ketkä julkkikset tekevät edullisia ostoksia high streetin -myymälöistä ja opit kanavoimaan kalliit designer-tyylit edullisemmin.

Tilaajana saat hyödyllisiä suosituksia edullisiin kauneustuotteisiin ja -hoitoihin, katumuodin inspiraatiota kaikkialta Britanniasta sekä tuoreimmat uutiset A-luokan julkkisista. Lehden sivuilta löydät myös kiehtovia tosi elämän tarinoita lukijoilta sekä eksklusiivia tarjouksia ja alennuksia moniin suosittuihin kauppoihin.

Look on helposti lähestyttävä "huippumuodin raamattu", ja pakollista luettavaa trenditietoisille nuorille naisille. Vuonna 2007 perustettu lehti oli Britannian menestynein lanseeraus 17 vuoteen.

Tapahtumia ja blogikilpailuja

Look on mukana useissa tapahtumissa, kuten Cannesin elokuvajuhlilla, Oscar-gaalassa, New Yorkin muotiviikoilla, Lontoon muotiviikoilla, Pariisin muotiviikoilla, The Glamour Awardseissa, BBC Teen Awardseissa, CinemaConissa ja monissa muissa.

Lehti on järjestänyt myös ilmaisia lukijatapahtumia, joissa yli 18-vuotiaille osallistujille on tarjottu manikyyrejä, meikkauksia ja hierontoja. Viikon kestäviä tapahtumia on järjestetty muun muassa Lontoossa ja Liverpoolissa. Osallistujilla on ollut mahdollisuus myös kokeilla huippumerkkien vaatteita, joista valokuvaaja on ottanut kuvan muistoksi.

Look on järjestänyt myös useita avoimia blogikilpailuja, joiden voittajia on palkittu muun muassa VIP-lipuilla eri tapahtumiin. Blogikilpailujen voittajat ovat saaneet näkyvyyttä myös lehden verkkosivuilla.

Kenelle?

Noin 18-35 -vuotiaille naisille

Ilmestyy

Joka viikko, noin 52 numeroa vuodessa

Julkaisija

IPC Media, Time Inc.

Päätoimittaja

Ali Hall

Ensimmäinen numero

helmikuussa 2007

Levikki

153 007 (ABC 2014)

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

17535115

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram