Kelkkalehti MK

Kelkkalehti MK on Suomen suurin moottorikelkkailuun ja moottorikelkkoihin erikoistunut harrastelehti. Se syntyi, kun MK-lehti ja Kelkkalehti.com yhdistyivät syksyllä 2018.

MK-lehti on tarjonnut asiantuntevia juttuja ja vauhdikasta menoa moottorikelkkailijoille jo vuodesta 1990 lähtien.

Viisi kertaa vuodessa ilmestyvä lehti testaa ja koeajaa kelkat ja varusteet, esittelee tekniikkaa, raportoi alan tapahtumista ja vierailee reiteillä.

Kelkkalehti MK on tilattavissa kestotilauksena, vuositilauksena ja digitilauksena. Tilaajana saat lukuoikeuden myös Lehtiluukun digipalveluun.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Kelkkalehti MK syntyi, kun MK-lehti ja Kelkkalehti.com yhdistyivät syksyllä 2018. Ensimmäinen yhteinen uusi numero julkaistiin joulukuussa 2018.

MK-lehti

MK-lehti eli Moottorikelkkalehti oli Suomen suurin moottorikelkkailun erikoislehti. Kelkkailijan asialla yli 30 vuotta toiminutta lehteä julkaisi RideMedia Oy ja sen päätoimittajana toimi Jukka Helminen.

Lehden pääsisältöä ovat testit, koeajot, tekniikka, tapahtumat ja varusteet. Lehden painos on 11 000-15 000 kappaletta.

MK-lehden nettisivuilta löydät uusimman numeron esittelyn, uutisia, tilaajapalvelut, digilehden, kelkka-aiheisia linkkejä, foorumin sekä kelkkaluettelon, jossa kaikkien Suomessa myynnissä olleiden kelkkojen tiedot vuodesta 1999 alkaen. Lehti on myös Facebookissa.

Kenelle?

Moottorikelkoista ja -kelkkailusta kiinnostuneille

Ilmestyy

5 numeroa vuodessa

Julkaisija

RideMedia Oy

Päätoimittaja

Jukka Helminen

Ensimmäinen numero

1990

Levikki

11 000-15 000 (painos)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

90 % miehiä, 10 % naisia

Irtonumero

8,90 € (Lehtipiste)

ISSN

0788-3749

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram