Joutsen-Ristikot

Joutsen-Ristikot on vuonna 2015 aloittanut uusi ristikkolehti, jossa yhdistyvät laadukkaat helpot ja sopivasti haastetta tarjoavat ristikot.

Perinteisten kuvaristikoiden lisäksi lehdessä on suosittuja erikoistehtäviä. Joutsen-Ristikoissa on usean tehtävän palkintoristikko-osuus, jossa tarjolla reilut jopa 800 euron rahapalkinnot.

Jokaisessa numerossa noin 52 sivua parasta kotimaista laatua Suomen huippulaatijoilta.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Joutsen-Ristikot -ristikkolehteä kustantaa Kolmiokirja Oy, joka on Suomen johtava ristikkolehtien kustantaja. Se on Suomen kuudenneksi suurin aikakauslehtikustantaja. Ristikkolehtien lisäksi yritys kustantaa käsityö- ja leivontalehtiä sekä lukemistolehtiä.

Kolmiokirja tunnetaan korkeatasoisesta kotimaisesta sisällöstään. Yritys tekee yhteistyötä kymmenien kirjoittajien, ristikkolaatijoiden ja -kuvittajien kanssa. Se on kustantanut ristikoita Suomessa jo yli 40 vuotta ja sen tuotevalikoimaan kuuluu lähes 40 julkaisua. Kolmiokirja toimittaa tehtäviä myös sanoma-, aikakaus-, paikallis- ja ilmaisjakelulehtiin.

Kolmiokirja on osa Joutsen Media -konsernia, joka julkaisee useita sanomalehtiä, paikallislehtiä ja kaupunkilehtiä. Lisäksi se harjoittaa kirjapainotoimintaan.

Kenelle?

Sekalaisten ristikkotehtävien ystäville

Ilmestyy

6 kertaa vuodessa, noin joka toinen kuukausi

Julkaisija

Kolmiokirja Oy

Päätoimittaja

Miikka Vuontisjärvi

Ensimmäinen numero

2015

Levikki

Uusi lehti

Irtonumero

2,95 € (Lehtipiste)

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram