InStyle UK

InStyle UK on julkkiksiin ja heidän tyyleihinsä keskittynyt englantilainen muotilehti, joka on perustettu vuonna 2001.

Instyle UK on henkilökohtainen stylistisi, joka esittelee julkkisten tyylit ja kertoo, miten saavutat saman budjetistasi riippumatta. Lehti kertoo muoti-, kauneus- ja shoppailuvinkit, esittelee hiukset ja hiustyylit, runaway-tyylit, ja valtuuttaa naiset kehittämään omaa tyyliään.

Time Inc on ilmoittanut lopettavansa painetun lehden julkaisemisen lokakuussa 2016. Tarjouslinkki johtaa digitaalisen version tilaukseen.

Kuvaus

InStyle on IPC Median julkaisema, kuukausittain ilmestyvä aikakauslehti, joka keskittyy julkkiksiin ja heidän tyyleihinsä. Lehden englantilainen versio perustettiin vuonna 2001 sen yhdysvaltalaisen version suosion myötä. InStyle UK:n levikki on noin 150 000.

Lehden iskulause on "Your Personal Stylist" eli henkilökohtainen stylistisi, ja se tarjoaa lukijoilleen parhaat muoti- ja kauneusvinkit. Lehti keskittyy myös julkisuuden henkilöihin ja heidän tyyleihin.

InStyle UK rakastaa muotia ja intohimoa, joka paistaa siitä kaikessa läpi. Lehti esittelee uusimmat runaway-tyylit ja tekee julkkiksista tyyli-ikoneita. Se on johdonmukaisesti hohdokas ja aina trendikäs. Lehti valtuuttaa naiset kehittämään omaa tyyliään.

Lehti paljastaa A-luokan julkkisten muoti-, kauneus- ja shoppailusalaisuudet, ja näyttää miten voit jäljitellä heidän tyyliään budjetista riippumatta.

Lehden pääsisältöä ovat viihdeuutiset, ammattilaisten muotivinkit, kauneusvinkit, hiukset ja hiustyylit sekä julkkisten uusimmat tyylit. Lehden muita aiheita ovat shoppailu, matkailu, liikunta ja hyvinvointi.

InStyle UK lyhyesti:

  • A-luokan julkkisten uusimmat tyylit 12 kertaa vuodessa.
  • Ainoa englantilainen muotilehti, joka käyttää julkkiksia muoti- ja kauneuskuvauksissaan.
  • InStylen jakamat Best Beauty Awards -palkinnot ovat kauneusmaailman Oscarit.

Lehden vuonna 2007 perustetut nettisivut sisältävät päivittäin päivittyviä julkkis- ja juhlakuvia, toimittajien valitsemia muoti- ja kauneusvinkkejä, lehden tiimin kirjoittamia blogeja sekä videoita kulissien takaa lehden julkkiskuvauksista. Sivustolla vierailee noin 240 000 uniikkia kävijää joka kuukausi. Sivuston haetuimpia julkkiksia ovat muun muassa Jennifer Aniston, Victoria Beckham, Kate Moss, Lindsay Lohan, Jennifer Lopez, Cameron Diaz ja Sienna Miller.

Katso myös lehti muualla sosiaalisessa mediassa: Facebook, Twitter ja Instagram.

Lisätiedot

Kenelle?

Julkkisten muodista ja tyyleistä kiinnostuneille

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

IPC Media

Päätoimittaja

Charlotte Moore

Ensimmäinen numero

2002

Levikki

150 167

Lukijamäärä

386 000

Lukijaprofiili

Lukijoiden mediaani-ikä 39

Irtonumero

6,20 € (Lehtipiste)

ISSN

1472-0167

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram