InStyle UK

InStyle UK oli julkkiksiin ja heidän tyyleihinsä keskittynyt englantilainen muotilehti, jota julkaistiin vuosina 2001–2016.

Instyle UK oli lukijoidensa henkilökohtainen stylisti joka esitteli julkkisten tyylejä ja kertoi, miten ne saavutetaan budjetista riippumatta. Lehti sisälsi muoti-, kauneus- ja shoppailuvinkkejä, hiustyylejä, runaway-tyylejä ja paljon muuta.

Time Inc on ilmoittanut lopettavansa painetun lehden julkaisemisen lokakuussa 2016.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

InStyle on IPC Median julkaisema, kuukausittain ilmestyvä aikakauslehti, joka keskittyy julkkiksiin ja heidän tyyleihinsä. Lehden englantilainen versio perustettiin vuonna 2001 sen yhdysvaltalaisen version suosion myötä. InStyle UK:n levikki on noin 150 000.

Lehden iskulause on "Your Personal Stylist" eli henkilökohtainen stylistisi, ja se tarjoaa lukijoilleen parhaat muoti- ja kauneusvinkit. Lehti keskittyy myös julkisuuden henkilöihin ja heidän tyyleihin.

InStyle UK rakastaa muotia ja intohimoa, joka paistaa siitä kaikessa läpi. Lehti esittelee uusimmat runaway-tyylit ja tekee julkkiksista tyyli-ikoneita. Se on johdonmukaisesti hohdokas ja aina trendikäs. Lehti valtuuttaa naiset kehittämään omaa tyyliään.

Lehti paljastaa A-luokan julkkisten muoti-, kauneus- ja shoppailusalaisuudet, ja näyttää miten voit jäljitellä heidän tyyliään budjetista riippumatta.

Lehden pääsisältöä ovat viihdeuutiset, ammattilaisten muotivinkit, kauneusvinkit, hiukset ja hiustyylit sekä julkkisten uusimmat tyylit. Lehden muita aiheita ovat shoppailu, matkailu, liikunta ja hyvinvointi.

InStyle UK lyhyesti:

  • A-luokan julkkisten uusimmat tyylit 12 kertaa vuodessa.
  • Ainoa englantilainen muotilehti, joka käyttää julkkiksia muoti- ja kauneuskuvauksissaan.
  • InStylen jakamat Best Beauty Awards -palkinnot ovat kauneusmaailman Oscarit.
Kenelle?

Julkkisten muodista ja tyyleistä kiinnostuneille

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

IPC Media

Päätoimittaja

Charlotte Moore

Ensimmäinen numero

2002

Levikki

150 167

Lukijamäärä

386 000

Lukijaprofiili

Lukijoiden mediaani-ikä 39

Irtonumero

6,20 € (Lehtipiste)

ISSN

1472-0167

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram