Iisakin Siluettiristikot

Iisakin Siluettiristikot on japanilaisiin siluettiristikkoihin erikoistunut ristikkolehti.

Siluettitehtävissä pääset pohtimaan, värittämään ja etsimään ruudukkoon kätkettyä kuvaa, kehittäen samalla omaa nokkeluutta ja loogista ajattelua.

Päättele, oivalla ja voita. Kaikista Iisakin silueteista on luvassa rahapalkintoja. Lehti ilmestyy joka kuukausi – tilaa omasi nyt!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Iisakin Siluettiristikot on suomalaisen ristikko- ja harrastelehtikustantaja Kolmiokirja Oy:n uusi ristikkolehti.

Päättele, oivalla ja ratkaise. Siluettiristikot ovat nokkeluutta ja loogista ajattelua kehittäviä tehtäviä, joissa pääset pohtimaan, värittämään ja etsimään ruudukkoon kätkettyä kuvaa. Kaikki tehtävät ovat palkintotehtäviä ja niistä voi voittaa rahapalkintoja. Pääpalkinto on 760 euroa.

Iisakin Siluettiristikot ilmestyy joka kuukausi (12 numeroa vuodessa) ja se on saatavilla irtonumeromyynnissä Lehtipisteissä kautta maan sekä tilattavissa määräaikais- tai kestotilauksena koko vuoden tilausjaksolla.

Mitä siluettiristikot ovat?

Siluettiristikot ovat 1980-luvun alussa Japanissa alkunsa saanut sanaristikkotyyppi, jossa tarkoituksena on värittää ristikon ruutuja vihjeiden avulla. Ruutujen marginaaleissa kerrotaan vihjeenä kunkin rivin peräkkäisten väritettävien ruutujen määrä ja väritettyjen ruuturyhmien väliin on aina jätettävä vähintään yksi tyhjä ruutu. Siluettiristikot voivat olla joko mustavalkoisia tai monivärisiä, jolloin väritettävien ruutujen väliin ei välttämättä tulee tyhjää ruutua. Väritetyistä ruuduista muodostuu kuva, joka on tehtävän ratkaisu.

Iisakien Siluettiristikoiden joka numeron mukana tulee selkeät ohjeet, miten siluettitehtäviä ratkotaan, jotta uudet ratkojatkin pääsevät helposti mukaan!

Kenelle?

Japanilaisten siluettiristikoiden ystäville

Ilmestyy

Kerran kuukaudessa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Kolmiokirja Oy

Päätoimittaja

Miikka Vuontisjärvi

Lukijaprofiili

69 % naisiukijoita, 31 % mieslukijoita

Irtonumero

4,50 € (Lehtipiste)

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram