HS Meidän Perhe

HS Meidän Perhe on Suomen suurin perhelehti. Se on ajassa mukana ja tietää, mitkä asiat lapsiperheissä puhututtavat.

Vanhemmuuteen, kasvatukseen ja rentoon perhe-elämään keskittyvä lehti tarjoaa apua ja vertaistukea lapsen kasvattajille ja autata vanhempia jaksamaan. Meidän Perhe antaa neuvoja ja vinkkejä arjen hallintaan, lasten kasvatukseen ja kiireiseen elämään. Se kertoo uusimman tutkitun tiedon ja kannustaa vanhempia löytämään ratkaisut perhe-elämän haasteisiin.

Tilaa innostava, kannustava ja koskettava perhelehti nyt kampanjahintaan!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

HS Meidän Perhe tietää mitä suomalaisille lapsiperheille kuuluu – niissä eletään nyt vauhdikkaita vuosia. Raikkaasti uudistunut koko perheen erikoislehti, joka tarjoaa aktiivisille äideille ja isille apua arjen hallintaan, tukea valintoihin sekä vinkkejä ja ideoita yhdessäoloon ja rentoon perhe-elämään.

HS Meidän Perheen aihepiirit käsittelevät suomalaisia perheitä puhuttavia ja kiinnostavia aiheita, kuten kiireen organisointia, taloutta, lasten vaatteita, kasvatusta ja sisustusta. Lehti tarjoaa vertaistukea lasten kasvatukseen antamalla käytännöllisiä neuvoja ja erilaisia vaihtoehtoja arjen pulmiin.

Kasvatusalan asiantuntijoiden uusin tutkittu tieto antaa uusia näkökulmia kasvatukseen.  "Kun ymmärrät lasta paremmin, jaksat itsekin paremmin". Tärkeää vertaistukea unohtamatta.

HS Meidän Perhe esittelee ja haastattelee kiinnostavia ihmisiä sekä tarttuu kiinni päivän polttaviin puheenaiheisiin ja arjen ilmiöihin. Se kertoo koskettavia tarinoita erilaisista perheistä, joiden parissa saa välillä niin itkeä kuin nauraakin.

Lehti esittelee uusimmat tuotteet huonekaluista sisustukseen, autoista lomamatkoihin ja teknisistä laitteista lapsiperheen vempaimiin. Se elää jatkuvassa vuorovaikutuksessa niin lukijoiden kuin vanhempien, lastentarhanopettajien kuin ammattikasvattajienkin kanssa. Se tarjoaa apua, tietoa, vertaistukea.

HS Meidän Perhe on monipuolinen, perhekeskeinen, innostava, kannustava, viihdyttävä ja koskettava koko perheen lehti!

Tilaajana saat kaiken tämän:

  • Tietoa, neuvoja ja vinkkejä lasten kasvatukseen.
  • Ammattilaisen mielipiteitä, uusinta tutkimustietoa ja uusia näkökulmia.
  • Apua arjen hallintaan: Miten säästät aikaa ja rahaa? Miten saat pidettyä kodin järjestyksessä?
  • Tukea ja vertaistukea vanhemmuuteen: Kun ymmärrät lasta paremmin, jaksat itsekin paremmin.
  • Yhdistelmä- ja digitilaukseen sisältyy lisäksi digitaaliset näköislehdet ja lehtiarkisto, joita pääset lukemaan netissä.

Katso myös:

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Sanoma Media Finland Oy

Päätoimittaja

Anna Ruohonen

Ensimmäinen numero

2004

Levikki

38 555 (LT 2014)

Lukijamäärä

119 000 (KMT K15)

Lukijaprofiili

80 % naisia, 20 % miehiä (KMT K15)

Irtonumero

8,50 € (Lehtipiste)

ISSN

1459-9929

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram