House & Garden

Vuonna 1947 perustettu House & Garden esittelee parasta sisustussuunnittelua ympäri maailmaa. Se on Britannian johtava hienostunut sisustuslehti ja nykyään sen vaikutusvalta ulottuu ulottuu myös digitaaliseen versioon, Houseen. Lehti ilmestyy kuukausittain sekä painettuna että digitaalisena.

Lehti avaa ovia kansainväliseen joukkoon ainutlaatuisia koteja ja puutarhoja, jotka vaihtelevat omakotitaloista kunnostettuihin latoihin ja upeista asunnoista saariretriitteihin. Myös lehden puutarha-artikkelit kattavat vaihtelevan kirjon mökkipuutarhoista vesipuutarhoihin sekä tyylikkäisiin kaupunkipihoihin.

House & Garden -lehden tilaus on erinomainen keino löytyy uusia sisustusideoita. Sen joka numero on täynnä kuvia kauniista kodeista ja puutarhoista. Lehti tilattavissa nyt Suomeen digitaalisena lehtenä, joka toimii kaikilla älypuhelimilla ja tableteilla!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

House and Garden -lehden logo

House & Garden on alunperin yhdysvaltalainen asumisen lehti, jota julkaisee Condé Nast Publications. Lehti on ilmestynyt eri kielillä useissa maissa, mutta useiden painosten julkaiseminen on sittemmin loppunut. Nykyään House & Garden ilmestyy Britanniassa (vuodesta 1947 lähtien), Etelä-Afrikassa ja Kreikassa (2007). Lehti käsittelee sisustamista, vieraiden viihdyttämistä ja puutarhanhoitoa.

Britannian painoksen nykyinen päätoimittaja on Hatta Byng.

Lehti on irtonumeromyynnissä lehtipisteissä kautta maan (7,70 euroa/numero) sekä tilattavissa kotiin kannettuna vuoden määräaikaistilauksena.

Kustantajan sana

House & Garden on jo 67 vuoden ajan asettanut kultaisen standardin kodin suunnitteluun ja sisustamiseen. Se johtaa siellä missä muut julkaisut seuraavat.

H&G kattaa "hyvin eletyn elämän". Kauneimpien kotien ja puutarhojen lisäksi lehti sisältää kattavia katsauksia matkailuun, ruokaan ja viiniin, lifestyleen ja shoppailuun.

Lehden historiaa

Lehden perusti neljä yhdysvaltalaista arkkitehtiä vuonna 1901 ja se keskittyikin ensimmäiset vuodet arkkitehtuuriin. Condé Montrose Nast osti osan lehdestä vuonna 1911 ja hänestä tuli sen ainoa omistaja 1915. Nast muutti julkaisun sisustuslehdeksi osana niche-markkinoille tähtäävää erikoislehtistrategiaansa.

Lehden Britannian painos alkoi ilmestymään vuonna 1947, mutta lehti alkoi menestymään kunnolla vasta Robert Harlingin tultua päätoimittajaksi 1957. Hän palkkasi lehteen 18-henkisen henkilöstön ja kolme merkittävää neuvonantajaa: Elizabeth David (ruoka), Loelia (tuntemattomien talojen löytäminen) ja Olive Sullivan (sisustussuunnittelu). Omistautuneen henkilöstönsä avulla Harling sai elvytettyä lehden, jossa asettuivat vastakkain antiikki ja moderni, sekä värit ja yksinkertaisuus.

Aikakauslehden lisäksi Harling julkaisi useita kirjoja samasta aiheesta, mukaan lukien House & Garden Interiors and Colour (1959), House & Garden Book of Romantic Rooms (1985) ja House & Garden Book of Classic Rooms (1989).

Katso myös:

Kenelle?

Kodin ja puutarhan laittajille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Condé Nast Publications

Päätoimittaja

Hatta Byng

Ensimmäinen numero

1947 (Britanniassa), 1901 Yhdysvalloissa

Levikki

113 182 (printti + digitaalinen, ABC 2016)

Lukijamäärä

572 000

Irtonumero

7,70 € (Lehtipiste 2016)

ISSN

0043-5759

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram