HerkkuLeivonta

HerkkuLeivonta on kotimainen lehti kaikille kotileipureille. Lehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa.

Lehti on täynnä toinen toistaan herkullisempia reseptejä ja selkeitä ohjeita niin arki- kuin juhlaleivonnaisiinkin.

Leivontaohjeiden lisäksi lehden leivontakoulussa ja neuvontapalstalla annetaan hyödyllisiä vinkkejä ja opastetaan vaihe vaiheelta sekä kerrotaan leivontatarvikkeista.

Katso Suomen paras HerkkuLeivonta tarjous alta ja tilaa jauhopeukaloiden toivelehti nyt kampanjahintaan!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

HerkkuLeivonta on täysin kotimaisin voimin tuotettu kotimainen lehtiuutuus kaikille jauhopeukaloille. Lehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa ja sitä julkaisee oululainen Kolmiokirja Oy.

HerkkuLeivonta-lehti tarjoaa suussa sulavia herkkuja, makeita reseptejä, selkeitä ohjeita sekä innostavia ideoita niin arkeen kuin juhlaankin.

Jokaisen kotileipurin toivelehti sisältää makeita ja suolaisia reseptejä tarjottaviin leivonnaisiin kaikkiin juhliin, vuodenaikoihin ja sesonkeihin.

Lehden Leivontakoulussa ja selkeissä leivontaohjeissa opastetaan tekemään vaihe vaiheelta ja ne tekevät kotileipurista kondiittorin. Neuvontapalsta sisältää asiantuntevia artikkeleja ja hyödyllisiä vinkkejä, joissa kerrotaan leivontatarvikkeista ja -välineistä.

HerkkuLeivonnan asiantuntevista artikkeleista ja vinkeistä on hyötyä kaikentasoisille leipojille. Myös gluteiinittomat, proteiinipitoiset ja kevyet leivonnaiset.

Lehden kotisivuilta löytyy uusin numero, reseptejä ja kilpailua.

Kenelle?

Leipomisesta kiinnostuneille

Ilmestyy

Joka toinen kuukausi, 6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Kolmiokirja Oy

Päätoimittaja

Heidi Niskala

Ensimmäinen numero

2014

Levikki

Uusi lehti

Lukijamäärä

Uusi lehti

Lukijaprofiili

Uusi lehti

Irtonumero

5,90 € (Lehtipiste)

ISSN

2342-3072

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram