Helpot Lempi-Ristikot

Laadukkaat ja monipuoliset tehtävät, selkeä ulkoasu, hurtti huumori, isot rahapalkinnot ja edullinen hinta.

Niistä on tehty Kolmiokirjan uusi Helpot Lempi-Ristikot -ristikkolehti, joka tarjoaa nimensä mukaisesti helppoa aivojumppaa ratkojille.

Lehden tehtävät on kuvitettu suosittujen sarjakuvapiirtäjien piirroksilla ja kaikista tehtävistä on luvassa muhkeita rahapalkintoja.

Helpot Lempi-Ristikot ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Helpot Lempi-Ristikot -lehdessä yhdistyvät kaikki parhaiden ristikkolehtien elementit: monipuoliset ja laadukkaat tehtävät, selkeä ulkoasu, tehtäviin sopiva huumori, korkealaatuinen paperi, isot rahapalkinnot ja edullinen hinta.

Nimensä mukaisesti lehden tehtävät ovat helppoja, joten ne sopivat niin aloittelevien ratkojien aivopähkinöiksi kuin kokeneempien ratkojien mukavaksi ajanvietteeksi.

Helpoissa Lempi-Ristikoissa huumori tuodaan esille täysin uudella tavalla. Tehtävät on kuvitettu kuuluisien sarjakuvapiirtäjien töillä.

Lehden kaikista tehtävistä arvotaan kaksi rahapalkintoa ja jokaisen lehden pääpalkinto on 250 euroa.

Helpot Lempi-Ristikot on osa ristikko- ja harrastelehtiin erikoistuneen Kolmiokirjan valikoimaa, mikä takaa korkean laadun. Lehdestä ilmestyy vuoden aikana kahdeksan numeroa ja se on saatavilla sekä irtonumeromyynnissä että tilattuna.

Kenelle?

Helppojen ristikoiden ystäville

Ilmestyy

8 numeroa vuodessa

Julkaisija

Kolmiokirja Oy

Päätoimittaja

Miikka Vuontisjärvi

Ensimmäinen numero

2013

Irtonumero

1,95 € (Lehtipiste)

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram