Golf Digest

Golf Digest on maailman luetuin golflehti ja pelin johtava auktoriteetti. Se kertoo miten pelata, mitä pelata ja missä pelata.

Lehden tavoitteena on parantaa pelin nautittavuutta tekemällä lukijoista parempia pelaajia, fiksumpia kuluttajia ja vaativampia matkailijoita tarjoamalla informoivia ja ajatuksia herättäviä artikkeleja kaikesta golfiin liittyvästä. Lehden filosofia "think young, play hard" yhdistää lukijat ja toimituksen ja erottaa sen kilpailijoista. Kyse ei ole vain swingin nopeudesta – golf on elämäntapa!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Golf Digest -lehden logo

Golf Digest on yhdysvaltalainen golflehti, jota julkaisee Condé Nast Publications. Se on monipuolinen golfjulkaisu, joka kattaa sekä vapaa-ajan golfharrastuksen sekä miesten ja naisten kilpatoiminnan. Lehti sai alkunsa vuonna 1950 ja vuonna 1969 se myytiin New York Times Companylle. Vuonna 2001 lehti siirtyi Condé Nastin omistukseen.

Kuukausittain ilmestyvä Golf Digest on suunnattu golfinpelaajille, harrastajille ja kaikille muille, jotka liittyvät peliin tavalla tai toisella. Oletpa sitten innokas golfaaja tai uusi harrastaja, voit oppia uusia ammattilaisilta tilaamalla tämän lehden.

Golf Digest -lehden aihealueita ovat muun muassa:

 • Golf-tekniikoiden kehittäminen
 • Vinkkejä maailman parhailta ammattilaisilta, mukaan lukien Tiger Woods, Tom Watson, Ernie Els ja Phil Mickelson
 • Uusimpien varusteiden arvostelut
 • Yksilölliset 100-90-80 vinkit tavoitteiden saavuttamiseen
 • Parhaat golf-kohteet Yhdysvalloissa ja muualla
 • Tulevat golf-turnaukset
 • Golfin menestystarinat
 • Lifestyle-artikkelit

Golf Digest tunnetaan myös kattavista listauksistaan:

 • Maailman 100 parasta golfkenttää (joka toinen vuosi)
 • Amerikan 100 parasta golfkenttää (joka toinen vuosi)
 • Amerikan 100 parasta julkista golfkenttää
 • 100 parasta golfkenttää Yhdysvaltojen ulkopuolella

Listausten rakentamiseen osallistuu useita satoja golf-asiantuntijoita äänestämällä. Lisäksi lehti rankkaa muun muassa parhaita uusia kenttiä, golf-lomakeskuksia ja parhaita kenttiä osavaltioittain.

Päätoimittaja

Golf Digest -lehden päätoimittaja ja Golf Digest Companies -yrityksen toimituksellinen johtaja on Jerry Tarde, joka on onnistunut kasvattamaan johtavan golflehden levikin 1,65 miljoonaan ja laajentanut toimintaa 27 kansainväliseen painokseen.

Tarde on kerännyt lehden tiimiin joitakin tunnetuimmista toimittajista, mukaan lukien Thomas L. Friedman, David Owen ja John Feinstein, sekä pestannut mukaan historian parhaita pelaajia, kuten Jack Nickaus, Arnold Palmer, Tom Watson ja Phil Mickelson.

Tarde kirjoitustiimeineen on voittanut yli 200 Golf Writers Association of American (GWAA) myöntämää palkintoa ja 11 National Magazine Award -ehdokkuutta. Tarde itse on saanut PGA:n palkinnon golfjournalistisesta elämäntyöstä vuonna 2011.

Hän tuli lehteen valmistumisensa jälkeen harjoittelijaksi vuonna 1978. Hänestä tuli avustava toimittaja 1979 ja vanhempi toimittaja vuonna 1982. Hänestä tuli lehden päätoimittaja vuonna 1984, vain 28-vuotiaana.

Katso myös:

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Condé Nast Publications

Päätoimittaja

Jerry Tarde

Ensimmäinen numero

1950

Levikki

1 668 661 (AAM 2016)

Lukijamäärä

5 488 000 (MRI 2014)

Lukijaprofiili

81 % mieslukijoita, 19 % naislukijoita

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0017-176X

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram