Glorian Ruoka ja Viini

Suomen arvostetuin ja laadukkain ruokalehti Glorian ruoka&viini on hyvän ruoan iloinen äänenkannattaja ja ruokamaailman suunnannäyttäjä.

Lehti kertoo ruokamaailman kiinnostavimmat puheenaiheet, ilmiöt, trendit kotimaasta ja ulkomailta sekä kiinnostavien ruokaihmisten tarinat.

Se tarjoaa testatut ruokaohjeet, esittelee toimivimmat keittiöt ja kattaukset sekä vie mukanaan herkullisille ruokamatkoille. Viiniharrastajat löytävät lehdestä suositukset lempiruoilleen sekä parhaan hinta-laatusuhteen ostokset.

Glorian ruoka&viini on lehti kaikille laatua ja hyvää ruokaa arvostaville!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Glorian Ruoka ja Viini (tyylitelty Glorian ruoka&viini) on jokaisen kotikokin käsikirja, joka tarjoaa tuhdin lukupaketin kahdeksan kertaa vuodessa kaikille hyvästä ruoasta kiinnostuneille.

Ruokalehti tarjoaa testatut ruokaohjeet ja reseptit, joista löydät oivallukset niin arkeen, viikonloppuun kuin juhlaankin. Se kertoo parhaat raaka-aineet, neuvoo kutsujen järjestelyssä ja kattauksessa. Lehti esittelee tyylikkäät ja toimivat keittiöt sekä suomalaiset ja ulkomaiset huippukokit. Se vie lukijansa ruokamatkalle ympäri maailmaa ja makunautintojen huipulle.

Kaikki Glorian Ruoka ja Viini -lehden reseptit ovat Suomen parhaiden ruokatoimittajien laatimia ja ne on testattu vähintään kahdesti "maku edellä" – niinpä lehti antaa ohjeille laatutakuun. Ohjeet sisältävät myös juomasuositukset ja viinivinkit.

Lisäksi lehden artikkeleissa esitellään ravintoloita ja kerrotaan parhaat ruokamatkakohteet. Se ottaa kantaa myös ajankohtaisiin puheenaiheisiin ja arjen ilmiöihin.

Lehden aihealueita ovat:

  • Testatut ruokaohjeet
  • Viinivinkit ja muut juomat
  • Keittiöt ja keittiötarvikkeet
  • Ravintolat
  • Ruokamatkailu
  • Ruokatrendit ja -ilmiöt
  • Kokit ja muut ruokaihmiset sekä heidän tarinansa

Glorian Ruoka ja Viini on kansainvälisen tason lifestylelehti, joka on omistautunut ruoan ja viinin maailmalle. Sen mukana saat elämyksiä, iloa, inspiraatiota ja hyötyä. Vaikka et kokkaisi itse, se tarjoaa paljon mielenkiintoista luettavaa!

Katso myös:

Ilmestyy

8 numeroa vuodessa

Julkaisija

Sanoma Media Finland Oy

Päätoimittaja

Sanna Maskulin

Ensimmäinen numero

1999

Levikki

29 935 (LT 2014)

Lukijamäärä

162 000 (KMT K15)

Lukijaprofiili

57 % miehiä, 43 % naisia (KMT K15)

Irtonumero

10,90 € (Lehtipiste)

ISSN

1457-0769

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram