Glorian Ruoka ja Viini (tyylitelty Glorian ruoka&viini) on jokaisen kotikokin käsikirja, joka tarjoaa tuhdin lukupaketin kahdeksan kertaa vuodessa kaikille hyvästä ruoasta kiinnostuneille.
Ruokalehti tarjoaa testatut ruokaohjeet ja reseptit, joista löydät oivallukset niin arkeen, viikonloppuun kuin juhlaankin. Se kertoo parhaat raaka-aineet, neuvoo kutsujen järjestelyssä ja kattauksessa. Lehti esittelee tyylikkäät ja toimivat keittiöt sekä suomalaiset ja ulkomaiset huippukokit. Se vie lukijansa ruokamatkalle ympäri maailmaa ja makunautintojen huipulle.
Kaikki Glorian Ruoka ja Viini -lehden reseptit ovat Suomen parhaiden ruokatoimittajien laatimia ja ne on testattu vähintään kahdesti "maku edellä" – niinpä lehti antaa ohjeille laatutakuun. Ohjeet sisältävät myös juomasuositukset ja viinivinkit.
Lisäksi lehden artikkeleissa esitellään ravintoloita ja kerrotaan parhaat ruokamatkakohteet. Se ottaa kantaa myös ajankohtaisiin puheenaiheisiin ja arjen ilmiöihin.
Lehden aihealueita ovat:
- Testatut ruokaohjeet
- Viinivinkit ja muut juomat
- Keittiöt ja keittiötarvikkeet
- Ravintolat
- Ruokamatkailu
- Ruokatrendit ja -ilmiöt
- Kokit ja muut ruokaihmiset sekä heidän tarinansa
Glorian Ruoka ja Viini on kansainvälisen tason lifestylelehti, joka on omistautunut ruoan ja viinin maailmalle. Sen mukana saat elämyksiä, iloa, inspiraatiota ja hyötyä. Vaikka et kokkaisi itse, se tarjoaa paljon mielenkiintoista luettavaa!
Katso myös:
- Lehden reseptejä (Soppa365.fi)
- YouTube