Glorian Koti

Glorian Koti on innostava, uutta luova ja korkealaatuinen sisustuslehti. Se esittelee Suomen kauneimmat kodit, kiinnostavimmat sisustamisen ilmiöt sekä tarjoaa parhaat vinkit ja ostosideat kotiaan sisustavalla lukijalle.

Glorian Koti on mukana toteuttamassa lukijoiden pieniä ja isoja sisustusprojekteja. Se ratkaisee sisustajan keskeisimmät ongelmat tyylikkäästi ja tarjoaa runsaasti ideoita ja inspiraatioita omaan kotiisi. Sisustamisen hyötytiedon lisäksi lehti tarjoaa sopivassa suhteessa viihdettä ja elämyksiä.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Glorian Koti -lehden logo

Glorian Koti on sisustamisen erikoislehti, joka viihdyttää ja tarjoaa elämyksiä. Lehti esittelee kauniita koteja, uusimpia sisustustrendejä ja klassikoita. Lisäksi siinä annetaan ideoita, esitellään asumisen ilmiöitä, annetaan sisustusvinkkejä sekä haastatellaan kiinnostavia ihmisiä.

Lehden  jokaisessa numerossa esitellään vähintään viisi kaunista ja tyylikästä kotia, joista suurin osa on Suomesta.

Glorian Koti tarjoaa hyötytietoa, inspiraatiota sekä uusia ja kekseliäitä sisustusideoita. Se kattaa kaikki sisustyylit perinteisestä moderniin ja niukasta romanttiseen. Siinä Suomen johtavat sisustustoimittajat esittelevät kiinnostavimmat kalusteet, tekstiilit, pintamateriaalit ja muut tuotteet, sekä kerrotaan miten saat kotisi näyttämään paremmalta ja miten voit tehdä omista sisustushaaveistasi totta.

Glorian Koti on kaunis, persoonallinen ja laatutietoinen lehti, joka auttaa tekemään kodista miellyttävän ja viihdyttävän. Se on lehti Sinulle, joka rakastat kotiasi!

Gloria Koti -lehden tilaajana saat

  • Ideoita asumiseen suomalaisista kodeista
  • Trendikkäitä uutuustuotteita ja silmiä hiveleviä klassikkoja
  • Kauniit pintamateriaalit ja kodin sisustustuotteet
  • Tuotteiden hinta- ja ostotiedot
  • Uusimmat sisustustrendit
  • Persoonalliset sisustusratkaisut
  • Upeat vapaa-ajan asunnot
  • Viihtyisät pihat, puutarhat ja parvekkeetIhmiset ja ilmiöt kalusteiden takana

Katso myös:

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Sanoma Media Finland Oy

Päätoimittaja

Tytti Kontula

Ensimmäinen numero

1995

Levikki

28 468 (LT 2014)

Lukijamäärä

168 000 (KMT K15)

Lukijaprofiili

81 % naisia, 19 % miehiä (KMT K15)

Irtonumero

5,25 € (Lehtipiste)

ISSN

1455-1284

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram