GamesMaster

GamesMaster oli jännittävä useat alustat kattava videopelilehti ja ainoa pelilehti, joka kattoi kaikki suurimmat ja parhaat pelit kaikilla laitteilla – joka kuukausi.

Lehti sisälsi uutisia, epliarvosteluja, ja ennakoita kaikille alustoille, mukaan lukien PS, Xbox, Wii ja PC.

Lehteä julkaissut Future lakkautti GamesMaster-lehden vuoden 2018 lopulla.

Katso muiden pelilehtien tarjoukset tästä.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

GamesMaster-lehden logo

GamesMaster on brittiläinen, kuukausittain ilmestyvä usean alusta peleihin keskittyvä pelilehti, jota julkaisee Future plc. Se on myydyin monen alustan pelilehti Britanniassa ennen sisarlehti Edgeä.

Innostuksella ja intohimolla rakentuva GamesMaster tuo pelaajille heidän tarvitsemaansa tietoa suurimmista, parhaista ja kiinnostavimmista saatavilla olevista peleistä. Se tarjoaa lukijoilleen kaiken tarvittavan eksklusiivisista artikkeleista käytännönläheisiin ennakoihin sekä syvällisistä ja riippumattomista arvosteluista kaikille alustoille ja laitteille – kaikki viihdyttävällä otteella.

Katse seuraavassa isossa jutussa

Kattamalla kaikkien alustojen isoimmat ja parhaat pelit, on GamesMasterin innostava ja puolueeton ote houkutellut uskollisen pelihullun lukijakunnan. Syvällisiä haastatteluja ja artikkeleja kattavalla lehdellä on jo katse seuraavassa isossa jutussa.

Vaikka lehdessä julkaistaan runsaasti arvosteluja ja ennakoita, puolet sen sisällöstä koostuu peliuutisista, julisteista, lukijoiden kirjeistä ja kuukausittaisista kilpailuista. Lehden suosion kasvettua, monet pelituottajat pyrkivät saavuttamaan vaikean GamesMaster Gold Awardin, joka myönnetään 90 % tai enemmän pisteitä saaville peleille.

Päätoimittajalta

"Jokainen GamesMasterin numero tulee täynnä eksklusiivista sisältöä, mielenkiintoisia tarinoilta alalta, ajan tasalla olevia ennakkoja, yksityiskohtaisia arvosteluja sekä mielipiteitä, joihin voit luottaa.

Paitsi että tuomme sinulle kaikkien alustojen isoimmat pelit joka kuukausi, löydämme myös laajempia näkökulmia videopeliharrastuksen hienoon maailmaan. Joka numero tarjoaa hienoimpia vaihtoehtopelejä IndieMaster-palstalla, eeppisiä yhteistyöprojekteja CultureMaster- ja Minecraft Master -osioissa sekä pro-vinkkejä uusimpiin peleihin CheatMaster-palstalla.

Oletpa sitten PS4-, Xbox One-, PC- tai Wii U -myyntihittien pelaaja tai etsitpä kuumimpia vinkkejä seuraavaan indie-mestariteokseen, GamesMaster on oikea lehti sinulle."

Matt Sakuraoka-Gilman, GamesMaster-lehden päätoimittaja

Lehden historiaa

GamesMaster perustettiin tammikuussa 1993 täydentämään samannimistä tv-ohjelmaa. Vaikka tv-ohjelman lähettäminen on jo loppunut, on lehti jatkanut matkaansa.

Lehdestä on aiemmin ilmestynyt kansalliset painokset Filippiineillä ja Arabiassa. Filippiinien painos alkoi ilmestymään 2003 ja se saavutti nopeasti suosiota kattavasti edustetun paikallisen peliskenen edustavuuden sekä edullisen hintansa ansiosta. Se lakkautettiin 2006 yrityssaneerauksen yhteydessä. Vuosina 1996-1999 lehti ilmestyi arabiankielisenä painoksena, joka koostui brittipainoksesta käännetystä sisällöstä.

Kenelle?

Innokkaille pelaajille

Ilmestyy

13 numeroa vuodessa

Julkaisija

Future Publishing Limited

Päätoimittaja

Matt Sakuraoka-Gilman

Ensimmäinen numero

tammikuussa 1993

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0967-9855

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram