ET-lehti

ET-lehti on ilmiömäinen, lukijoidensa rakastama, aikuisen naisen lukulehti. Se on ihmisläheinen ja lämminhenkinen lehti, joka puhuttelee koskettavien elämäntarinoiden kautta.

ET tarjoaa inspiraatiota elämänvaiheeseen, jossa lapsiperheen huolet ovat ohi ja on viimein aikaa toteuttaa haaveita. Moni vaihtaa asuntoa, ostaa unelmiensa auton, sisustaa kodin tai laittaa juuri sellaisia herkkuja, joita itse rakastaa. Osa haluaa oppia uutta, matkustella tai laajentaa näköpiiriä.

ET-lehti on Suomen suurin yleisaikakauslehti. Se on viihdyttävä ja koskettava lehti, joka puhuu tärkeistä asioista kantaa ottavasti tarjoten samalla vinkkejä, neuvoja ja ratkaisuja hyvää elämää tukeviin valintoihin.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

ET-lehti on Suomen suosituin ja luetuin senioreiden yleisaikakauslehti. Jo kolmannes 50-vuotta täyttäneistä suomalaisista on sen lukijoita.

ET:n aihealueet liikkuvat lukijoidensa kiinnostusten kohteiden ympärillä: matkailu, hyvinvointi, kauneus, terveys, koti, ruoka ja talous.

Siinä kerrotaan aitoja tarinoita ja haastatellaan kiinnostavia ihmisiä, vastataan ajankohtaisiin kysymyksiin ja kerrotaan uusista ilmiöistä.

Lisäksi lehdessä käsitellään hyvää oloa, yhteiskunnallisia asioita, kauneutta ja trendejä, kodin sisustusta, ruoanlaittoa ja paljon muuta aikuisen naisen ehdoin.

Lehti tuo iloa, väriä, virikkeitä ja sisältöä elämään. Se tarjoaa miellyttäviä elämyksiä, uusia kokemuksia ja innostavia ideoita.

ET-lehti on rentouttava, viihdyttävä, koskettava, aito, luotettava ja monipuolinen lukulehti, joka antaa mielekästä sisältöä elämään. Sitä lukiessa tulee hyvälle mielelle.

ET tuntee kypsän naisen odotukset ja on aidosti kohderyhmänsä asialla!

Tilaukseen sisältyy:

  • Paljon erilaisia lehdessä esiteltyjä etuja
  • Järjestettyjä lukijatapahtumia ja -tilaisuuksia
  • Lukijoille räätälöityjä lukijamatkoja

NettiET-verkkosivuilla lisäksi muun muassa mielenkiintoisia ja hyödyllisiä artikkeleja, Asiantuntija vastaa -palsta, 50+ ikäisten asiallinen keskustelupalsta, ystävähaku, lukijoiden kuvia, kilpailuja, pelejä, runoja, ristikoita, käsityöohjeita ja paljon muuta.

ET-lehti on myynnissä Lehtipisteissä kautta maan sekä tilattavissa kotiin kannettuna määräaikais- tai kestotilauksena.

Ilmestyy

20 numeroa vuodessa

Julkaisija

Sanoma Media Finland Oy

Päätoimittaja

Riitta Korhonen

Ensimmäinen numero

Syyskuussa 1973

Levikki

187 849 (LT 2014)

Lukijamäärä

562 000 (KMT K15)

Lukijaprofiili

74 % naisia, 26 % miehiä (KMT K15)

ISSN

0785-0913

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram