DIVA

DIVA on Euroopan myydyin ja vaikutusvaltaisin lesbo- ja bi-naisille suunnattu lifestyle-lehti. Lehti tarjoaa joka kuukausi lukijoilleen 100 sivua tietoa: uutisia, viihdettä, matkailua, musiikkia, huumoria ja tosielämän tapahtumia.

Tilaa särmikäs ja hienostunut lifestyle-lehti DIVA digitaalisena näköislehtenä – 12 kertaa vuodessa!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

DIVA on Britannian myydyin, johtava ja arvostetuin lesboille ja biseksuaaleille suunnattu aikakauslehti. Kuukausittain ilmestyvän lehden perusti vuonna 1994 Millivres Prowler Group Ltd., joka julkaisee myös Gay Times -lehteä. Lehden nykyinen päätoimittaja on Jane Czyzselska, joka ylennettiin tehtävään vuonna 2004. Lehti sisältää paljon homo- ja biseksuaalisuuden sosiaalisia kysymyksiä käsitteleviä artikkeleja sekä homoikonien ja näkyvästi esillä olevien lesbojen haastatteluja. DIVA:lla on vuonna 2013 perustettu treffisivusto diva-magazine.com.

Lehden tavoite on yksinkertainen – tarjota lukijoilleen lesbo- ja bikulttuurin uusimmat trendit ja kyvyt. Joka kuukausi lehti tarjoaa syvällisiä haatatteluja sekä vaikutusvaltaisien ja ihailtujen naisten muotikuvauksia. Sen lisäksi lehti sisältää uutisia, mielipiteitä, viihdettä, taidetta, huumoria, matkailua ja paljon muuta.

DIVAn missio on tarjota parasta mahdollista tietoa, inspiraatiota ja shoppailukokemuksia lesboille kaikkialla maailmassa. Se pyrkii tarjoamaan innovaatiota, informaatiota ja viihdettä kaikille asiakkailleen ja saada heidät tuntemaan itsensä erityisiksi sekä olemaan yhteydessä heidän laajan homoyhteisöönsä. DIVA tarjoaa kaikille homoseksuaaleille naisille korkeatasoisen lehden, verkkosivut ja yhteisön, josta he voivat olla ylpeitä.

DIVA on tilattavissa Suomeen digitaalisena näköisversiona, joka toimii pöytäkoneilla, tableteilla ja älypuhelimilla.

Kenelle?

Homo- ja biseksuaalit naiset

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Millivres Prowler Group Ltd

Päätoimittaja

Jane Czyzselska

Ensimmäinen numero

huhtikuussa 1994

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

13534912

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram