Digital SLR Photography

Digital SLR Photography on brittiläinen, kuukausittain ilmestyvä valokuvauslehti, joka vastaa nykypäivän valokuvaajien tarpeisiin eloisassa, informatiivisessa ja tyylikkäässä muodossa.

Lehti on omistettu kaikille digitaalisten järjestelmäkameroiden käyttäjille aloittelijoista harrastelijoihin ja kokeneisiin ammattilaisiin. Se informoi ja viihdyttää lukijoitaan ainutlaatuisella sekoituksella teknisiä artikkeleja, inspiroivia valokuvia, uutisia ja arvovaltaisia arvosteluja. Lehti kattaa monenlaiset aihealueet maisemakuvauksesta muotokuvaukseen ja makrokuvaukseen tarjoten monipuolista, mutta kohdennettua luettavaa DSLR-valokuvaajille.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Digital SLR Photography -lehden logo

Digital SLR Photography on kuukausittain ilmestyvä aikakauslehti, joka on omistettu kaiken tasoisille digitaalisille SLR-valokuvaajille aloittelijasta harrastajaan ja ammattilaiseen saakka.

Valokuvauslehden tiimiin kuuluu kokeneita asiantuntijoita, joita yhdistää intohimo valokuvausta kohtaan. Se kattaa kaikki aihealueet, kuten maisemat, muotokuvat ja lähikuvat. Sen tavoitteena on tarjota lukijoilleen kohdennettua, kattavaa ja laadukasta lukemista innostamalla, kouluttamalla ja tiedottamalla lukijoita korkealaatuisella ja oivaltavalla sisällöllä.

Digital SLR Photography on ainutlaatuinen sekoitus uutisia, artikkeleja ja yksityiskohtaisia arvosteluja.

"Olennaista luettavaa nykypäivän valokuvaajalle. Digital SLR Photography käsittelee nykypäivän valokuvaajan tarpeita eloisassa, informatiivisessa ja tyylikkäässä formaatissa. Se on olennainen ja erottuva julkaisu valokuvalehtien markkinoilla."

Daniel Lezano, päätoimittaja

SLR ja DSLR

SLR (engl. single-lens reflex camera) tarkoittaa yksisilmäistä peiliheijastuskameraa, jossa etsin hyödyntää käytettävää objektia peilin avulla. Kun kamera laukaistaan peili nousee ylös ja valotus tapahtuu joko filmille tai kennolle.

Joissakin SLR-kameroissa peili on puoliläpäisevänä, eikä sitä tarvitse kääntää laukaistaessa. Puoliläpäisevissä peleissä etsin ja nopea automaattitarkennus toimivat myös videokuvauksessa.

Nykyisin suosituin yksisilmäinen peiliheijastuskameratyyppi on digitaalinen järjestelmäkamera (engl. digital single-lens reflex camera, DSLR). Useimmat järjestelmäkamerat ovat peiliheijastuskameroita. Niiden rinnalle ovat nousemassa peilittömät järjestelmäkamerat, jotka käyttävät sähköistä etsintä.

Katso myös

Kenelle?

Digitaalisille SLR-valokuvaajille aloittelijasta ammattilaiseen

Ilmestyy

12 numeroa

Julkaisija

Dennis Publishing UK

Päätoimittaja

Daniel Lezano

Ensimmäinen numero

marraskuussa 2006

Irtonumero

10,00 € (Lehtipiste)

ISSN

1751-8989

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram