Delicious

Delicious on englantilainen ruokalehti, joka tarjoaa kerran kuukaudessa noin 70 uutta, inspiroivaa ja testattua reseptiä yksinkertaisista iltapaloista juhlallisiin illallasiin.

Lisäksi lehti sisältää uutisia ruoan maailmasta, ruokatapahtumista sekä asiantuntijoiden jakamia parhaita vinkkejä, joiden avulla opit uutta ja kehityt paremmaksi ruoanlaittajaksi.

Delicious juhlistaa ruokaa ja sen tuottajia, kokkeja ja herkkusuita. Se tarjoaa upeilla valokuvilla kuvitetut reseptit kaikkiin tilaisuuksiin, jotka inspiroivat kokkaamaan.

Ruoka on elämä. Tee siitä herkullinen. Tilaa Delicious kätevänä digilehtenä ja hemmottele itseäsi tai ystävääsi tällä lehdellä!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

pizza

Delicious (kirjoitusasu usein delicious pienellä) on brittiläinen ruokalehti, joka on täynnä inspiroivia ja testattuja reseptejä yksinkertaisista iltapaloista juhlaillallisiin, juttuja ruoan maailmasta kulissien takaa sekä asiantuntijoiden vinkkejä, joilla tulet paremmaksi ruoanlaittajaksi.

Yli kymmenen vuoden aikana Delicious on kehittynyt julkkiskokkilehdestä yhdeksi maailman parhaista ruoka- ja lifestylelehdistä. Se tulkitsee kotikokkien uusimpia trendejä, tarjoaa ainutlaatuista sisältöä maailman huippukokeilta, esittelee paikallistuotteet ja nostaa esiin kuumimpia uusia ravintoloita ja ruokamatkakohteita ympäri maailmaa.

Lehti haluaa juhlistaa ruokaa ja sen tuottajia, nousevia ja jo tunnustettuja kokkeja sekä intohimoisia herkkusuita Euroopasta ja muualta maailmasta. Etsitpä sitten yksinkertaista, mutta herkullista arkipäivän ateriaa tai vaikuttavampaa illallisjuhlan menuta, saat lehdestä reseptit kaikkiin tilaisuuksiin. Lehti käsittelee asiantuntevasti myös terveyttä, kodintuotteita ja keittiötarvikkeita.

Delicious on suunnattu hienostuneille ja nykyaikaisille kotikokeille, jotka suhtautuvat ruoanlaittoon intohimoisesti ja haluavat tietää, mistä ruokaan käytettävät laadukkaat raaka-aineet tulevat. Lehden testatut ja kokeillut reseptit on kuvitettu upeilla valokuvilla, jotka herättävät ruoan henkiin ja inspiroivat lukijaa luomaan ihania aterioita.

Käytännönläheinen Delicious on täynnä inspiraatiota ja intohimoa – se on lehti heille, jotka rakastavat kaikkea ruokaan liittyvää. Lukemista, laittamista, jakamista ja tietysti myös syömistä. Lehti tunnetaan korkeatasoisista valokuvistaan ja huolella valituista resepteistä, joita siinä on noin 70 joka kuukausi.

Lehden kolumneja ovat kirjoittaneet ja kirjoittavat monet maailmanluokan avustajat, kuten Jamie Oliver, Bill Granger ja Jill Dupleix.

Kenelle?

Nykyaikaisille kotikokeille

Ilmestyy

Kerran kuukaudessa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Eye to Eye Media Ltd

Päätoimittaja

Karen Barnes

Ensimmäinen numero

2003

Levikki

64 000

Lukijamäärä

183 000

Lukijaprofiili

76 % naislukijoita, 24 % mieslukijoita, lukijoiden keski-ikä 41 vuotta

Irtonumero

9,00 € (Lehtipiste)

ISSN

17421586

Maa

Iso-Britannia

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram