Closer

Closer on brittiläinen viikoittain ilmestyvä aikakauslehti, joka on täynnä viihdettä, julkkisuutisia, tosielämän tarinoita, inspiraatioita, eskapismia ja käytännön ohjeita terveydestä kauneuteen ja muodista kodin sisustukseen.

Closer-ehden joka numerosta löydät:

 • Julkkiksia - Lue julkkisten tuoreimmat kuulumiset
 • Tosielämää - Voimakkaita, järkyttäviä ja ajatuksia herättäviä tosielämän tarinoita
 • Ruokavalio & keho - Christian Jessen antaa asiantuntijavinkkejä terveyteen ja hyvinvointiin
 • Elämää & tyyliä - Näytä hyvältä ja tee fiksuja hankintoja glamourin, muodin ja trendien saralla
 • TV-ohjelmat - viikon parhaat tv-ohjelmat, sarjat ja elokuvat.

Jos rakastat meheviä julkkisjuoruja ja rentouttavia viikoittaisia lukuhetkiä, on Closer lehti juuri sinulle.

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , ,

Closer-viihdelehden logo

Closer on brittiläinen tabloid-kokoinen viihdelehti, joka ilmestyy englannin lisäksi ranskankielisenä. Lehden brittiversiota julkaisee Bauer Media Group. Closer keskittyy pääasiassa julkkisuutisiin ja -juoruihin, tosielämän tarinoihin, muotiin sekä televisioviihteeseen.

Yhdistämällä uutiset, juorut ja julkkismaailman glamourin sekä poikkeuksellisen mukaansatempaavan tosielämän sisällön, Closer liittyy lukijaansa menemällä jokaisen jutun sydämeen. Sen laajuudeltaan vertaansa vailla oleva sisältö on suunniteltu luomaan lojaaliutta. Tällä lehdellä on syvä ymmärrys lukijoistaan ja siitä mikä heille todella merkitsee – perhe, ystävät, hyvinvointi ja aika omalle itselleen.

Julkkikset

Closer ei vain uudelleenkirjoita uutisiin pääsevää juttua – se etsii aina uusia näkökulmia, uusia kuvia ja totuutta otsikoiden takana.

Rahasta ja menestyksestään huolimatta myös kuuluisuuksilla on omat ongelmansa rakkaus- ja perhe-elämässään, kehonkuvassaan, hyvinvoinnissaan, työssään ja taloudessaan – ja siksi myös lukijoiden on helpompi samaistua heihin.

Esittämällä viihdealan uutiset tunnesuodattimen kautta, Closer poistaa esteitä ja pääsee lähemmäksi julkkiksia, joista ihmiset haluavat lukea.

Tosielämää

Viikosta toiseen Closer tarjoaa voimakkaita ja ajatuksia herättäviä tarinoita. Tosielämän jutut juhlistavat niitä merkillisiä asioita, jotka tekevät tavallisista ihmisistä niin kiehtovia.

Olipa kyseessä sitten vakava ja emotionaalinen lukuhetki, omituinen tarina tai osuva uutisjuttu, sen artikkelit vangitsevat poikkeuksetta lukijoiden mielikuvituksen.

Sen uutisraportaasit ja erikoistutkimukset lukijoiden elämiin vaikuttavista asioista asettavat agendoja ja ajankohtaiset keskustelut luovat uusia puheenaiheita.

Life & style

Closerin lifestyle-sisältö on hyödyllistä, hohdokasta, tavoitteellista ja saavutettavissa olevaa. Lukijat rakastavat Closerin inspiroivaa tyyliä, koska se auttaa heitä näyttämään hyvältä ja käyttämään rahat viisaasti.

Sen muotikuvauksia ylistetään, koska ne esittelevät kuumimpia trendejä realistisen kokoisilla malleilla ja kauneussivut paljastavat tuoreimmat tyylit ja laittavat kukkarolle sopivat tuotteet testiin.

Lehden sisustus- ja ruokasivut ovat täynnä käytännöllisiä vinkkejä. Terveys- ja tunne-elämän vinkit tulevat TV-psykologi Emma Kennyltä ja tohtori Christian Jesseniltä.

Lukijat

Closerin lukija on 25-45 -vuotias modernin perhe-elämän eläjä, joka laittaa perheen ja ystävät aina etusijalle. Hän elää kiireistä elämää, käy töissä, on äiti ja pyörittää kotitaloutta. Mutta hän rakastaa elämäänsä, nauttii siitä täysillä, eikä ota itseään turhan vakavasti.

Oma ja perheen terveys ja hyvinvointi ovat hänen ykkösprioriteetti. Hänelle tärkeitä ovat myös tasapainoinen ruokavalio ja säännöllinen liikunta. Vaikka hän uskookin sanontaan "kohtuu kaikessa", voi hän nauttia lasillisen viiniä tai pizzan silloin tällöin tuntematta syyllisyyttä.

Hän haluaa pysyä kärryillä suosikkisaippuasarjoissaan, kun mahdollista. Hän rakastaa muotia ja käy mielellään shoppailemassa vapaa-ajallaan. Hän kääntyy Closerin puoleen, kun kaipaa monipuolista sisältöä – kaikkea julkkiksista muodonmuutoksiin, ruokavaliovinkeistä uusimpiin kauneus- ja muotitrendeihin ja hyödyllisiin kauneustuotteisiin.

Closerin lukijat ovat myös lojaaleja. Yli seitsemän kymmenestä on tilannut tai ostanut sen irtonumerona jo kolme vuotta tai pidempään!

Tilaaminen

Voit tilata Closer-lehden painettuna lehtenä kotiisi kannettuna, digitaalisena lehtenä tai yhdistelmätilauksena, joka sisältää molemmat lehdet. Näin tilaat lehden suoraan julkaisijan (Bauer Consumer Media) verkkokaupasta:

 1. Siirry verkkokauppaan katso tarjous -linkistä.
 2. Valitse painettu lehti, digitaalinen lehti tai yhdistelmätilaus.
 3. Valitse toimitusmaaksi Suomi, Finland, sekä tilaatko itselle vai lahjaksi.
 4. Valitse kestotilaus tai määräaikainen tilaus.
 5. Siirrä tuote ostoskoriin ja jatka kassalle.
 6. Täytä omat tiedot ja laskutustiedot ja valitse maksutapa.
 7. Tarkasta ja maksa tilaus.

Tilauksen voi maksaa Visa- ja MasterCard-luottokorteilla (credit/debit) sekä PayPalilla. Saat maksun jälkeen 24 tunnin sisällä tilausvahvistuksen, joka sisältää asiakasnumerosi. Mikäli tilaukseesi sisältyi digilehti, saat myös sovelluksen latausohjeet.

Painetun lehden tilauksissa saat ensimmäisen numerosi 21-28 päivän kuluessa. Jatkossa saat lehden uudet numerot heti niiden ilmestymisen jälkeen. Numerot lähetetään Isosta-Britanniasta ja toimitusaika on yleensä 3-5 päivää ilmestymisestä.

Digitaalinen versio vaatii ilmaisen sovelluksen asentamisen ja se toimii iOS- ja Android-laitteilla (tabletit ja älypuhelimet). Kun olet ladannut sovelluksen, sinun tulee luoda asiakastili. Tämän jälkeen voit ladata ensimmäisen numeron heti sovellukseen.

Katso myös

Kenelle?

Julkkiksia ja viihdettä seuraaville

Ilmestyy

51 numeroa vuodessa

Julkaisija

Bauer Media Group

Päätoimittaja

Jane Johnson

Ensimmäinen numero

2005

Levikki

351 632 (ABC 2013)

Lukijaprofiili

97 % naislukijoita, 3 % mieslukijoita, lukijoiden mediaani-ikä 38 vuotta

Irtonumero

3,50 € (Lehtipiste 2017)

ISSN

1774-7201

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram