Camper

Camper on kotimainen automatkailuun, matkailuautoihin ja matkailuvaunuihin erikoistunut aikakauslehti. Lehti testaa, koeajaa ja vertailee matkailuautot ja -vaunut sekä leirintämatkailun varusteet.

Automatkailulehti Camper esittelee myös mielenkiintoisimmat matkakohteet kotimaassa ja ulkomailla, sekä antaa hyödyllisiä vinkkejä automatkailijoille. Lehdestä ilmestyy 10 numeroa vuodessa.

Camper-lehden julkaiseminen painettuna lehtenä on päättynyt 23.11.2016 ilmestyneeseen numeroon 10.16.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Camper on suomalainen automatkailun ja matkailuajoneuvojen erikoislehti, joka on perustettu vuonna 2012. Camper ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja sen päätoimittaja on Vesa Riihinen. Lehteä kustantaa tamperelainen OK-Kustannus Oy.

Camper esittelee, testaa, koeajaa ja vertailee uudet matkailuautot, -vaunut ja -varusteet, vierailee alan messuilla ja muissa tapahtumissa ja raportoi niistä kuvien kera, sekä esittelee mielenkiintoisia matkakohteita niin Suomessa kuin ulkomaillakin.

Lehti tarjoaa kuluttajia varten laadittuja testejä, tekniikka-analyysejä, ostajan oppaita sekä hyödyllisiä vinkkejä automatkailuun. Lehden lifestyle-osio sisältää matkakertomuksia niin kotimaasta kuin kauempaakin. Lehdestä löytyy myös Matkailuajoneuvotuottajat ry:n ja SF-Caravanin tuoreimmat kuulumiset.

Camperin sisältö on monipuolinen ja se sopii kaikille matkailuauton tai matkailuvaunun omistajille sekä muille leirintämatkailijoille. Lukijat viihtyvät lehden parissa pitkään, se säilytetään ja sen pariin palataan uudelleen.

Kenelle?

Kaikille matkailuauton tai -vaunun omistajille

Ilmestyy

10 kertaa vuodessa

Julkaisija

OK-Kustannus Oy

Päätoimittaja

Vesa Riihinen

Ensimmäinen numero

2012

Levikki

Ei osallistu seurantaan

Irtonumero

8,20 € (Lehtipiste)

ISSN

2242-3818

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram