Boys' Life

Boys' Life on ihanteellinen lehti aktiivisille lapsille, jotka nauttivat ulkoilmasta ja haluavat oppia arvokkaita ja hyödyllisiä uusia taitoja. Tämä lehti on ollut olemassa jo yli vuosisadan ja se on alusta lähtien keskittynyt poikien rakastamiin juttuihin. Lapset löytävät lehdestä mielenkiintoisia juttuja retkeilystä ja vaeltamisesta, mutta myös videopeleistä ja teknologiasta. He oppivat pysymään fyysisesti hyvässä kunnossa, sekä laajentamaan ja harjoittamaan mieltänsä oppimisen kautta.

Lehti tekee maailman tutkimisesta hauskaa ja jännittävää. Joka kuukausi lapset saavat vakiosisältöä, kuten sarjakuvia ja hulvattomia lapsiystävällisiä vitsejä sekä artikkeleja elektroniikasta, viihteestä, urheilusta ja harrastuksista. Ennen kaikkea, he inspiroituvat muiden samanikäisten poikien tarinoista, koska jokainen lapsi on sydämessään pieni seikkailija. Tämä lehti on täynnä asioita, joista lapsi ei voi lopettaa kertomista.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Boys' Life on kuukausittain ilmestyvä amerikkalainen aikakauslehti, jota julkaisee Boy Scouts of America (BSA). Lehti on suunnattu nuorille, 6-18 -vuotiaille pojille. Lehdestä ilmestyy kaksi demografista painosta. Molemmissa painoksissa on sama kansi, mutta kussakin painoksessa on 16-20 sivua kohdeyleisölle suunnattua sisältöä. Ensimmäinen painos sopii 6-10 -vuotiaille partiolaisille ja toinen painos 11-18 -vuotiaille partiolaisille.

Vuonna 2007 Boys' Life keräsi neljä Association of Educational Publishersin (AEP) myöntämää palkintoa, mukaan lukien Vuoden aikakauslehti -palkinnon.

Sisältö

Usein Boys' Life -lehden sisältö on suunnattu vanhemmille pojille ja se sisältää osto-oppaita monenlaisiin tuotteisiin autoista mediasoittimiin, digitaalista kameroista aurinkolaseihin ja moniin muihin tuotteisiin.

Vuonna 2005 lehdessä oli Get Fit -kuntoiluopassarja, jossa keskityttiin joka kuukausi fyysisen kunnon eri näkökulmiin, kuten ruokavalio, harjoittelu ja lääkkeet. Joka kuukausi lehdessä esitellään myös epätyypillinen partiomatka, jotka ovat vieneet lukijat tutustumaan muun muassa Philmount Scout Ranch -karjatilaan ja koskenlaskuseikkailuihin.

Molemmissa lehden painoksista on videopeliosasto, joka sisältää uusien pelien arvosteluja ja huijauskoodeja. Ne sisältävät myös teknologiauutisia ja kirja-arvosteluja.

Sisältöä ovat myös erilaiset erikoisartikkelit, seikkailutarinat, viihde, ympäristöasiat, historia ja urheilu. Lehdessä on runsaasti sarjakuvia, mukaan lukien Pedro, Bible Stories, Pee Wee Harris, Scouts in Action, Rupert the Invincible, The Tracy Twins, Dink & Duff ja lukuisia muita. Boys' Life tekee yhteistyötä Johnstone and Cushing -mainostoimiston kanssa, joka tuottaa ison osan lehden sarjakuvasisällöstä.

Erikoisartikkelit käsittelevät monenlaisia aiheita, kuten elektroniikkaa, viihdettä, nopeita faktoja, vitsejä, tiedettä, partiotoimintaa ja urheilua. Hobby Hows- ja Collecting-palstoilla käsitellään lukijoiden harrastuksia, keräilykohteita ja annetaan vinkkejä niihin. Julkaistusta vinkistä annetaan 10 dollarin palkkio.

Pedro

Lehden maskotti on fiktiivinen Pedro-aasi, jonka on piirtänyt Reamer Keller. Se allekirjoittaa kirjeensä nimimerkillä "UU", joka kuvastaa aasin jättämiä kavionjälkiä. Pedro teki ensiesiintymisensä lehdessä vuonna 1947 ja esiintyi ensimmäistä kertaa sen kannessa vuonna 1961. Pedron virallinen rooli on "mailburro" eli postiaasi ja hän esiintyi alunperin lukijoiden kirjepalstalla.

Boys' Lifen joka numero vuodesta 1989 lähtien on sisältänyt Pedron oman kolumnin, joka myöhemmin kehittyi Hitchin' Rack -nimiseksi blogiksi. Partiolaiset voivat kirjoittaa Pedrolle ja vastaukset julkaistaan lehden seuraavissa numeroissa. Blogissaan Pedro on antanut neuvojaan esimerkiksi retkeilyvarusteisiin ja retkeilytaitoihin liittyen, sekä ratkonut lukijoiden ongelmia leirintään, kalastukseen, vaeltamiseen, ruoanlaittoon ja muihin liittyen.

The Wacky Adventures of Pedro on lehdessä julkaistava sarjakuvasarja, jota ovat piirtäneet Tom Eagan, Tom Eaton ja tammikuusta 2016 lähtien Stephen Gilpin. Elokuussa 2012 Pedro esiintyi toisessa sarjakuvasarjassa, Boss Around Pedro, jossa lukijat voivat päättää, mitä Pedron tulee seuraavaksi tehdä.

Pedron on esiintynyt erilaisissa tuotteissa, kuten huiveissa, t-paidoissa, paidoissa, puseroissa, hatuissa ja arvomerkeissä.

Lehden historiaa

Lehden perusti vuonna 1911 George S. Barton ja sitä kirjoitti 18-vuotias Joe Lane. Lehden alkuperäinen nimi oli Boys' and Boy Scouts' Magazine. Tuohon aikaan Yhdysvalloissa oli kolme kilpailevaa partiojärjestöä: the American Boy Scouts, New England Boy Scouts ja Boy Scouts of America.

Ensimmäinen numero tuli ulos 1. tammikuuta 1911 ja sitä painettiin 5 000 kappaletta. Vain pieni osa painoksesta kuitenkin päätyi yleisölle ja toinen, laajempaa kannatusta saanut numero ilmestyi 1. maaliskuuta 1911. Toinen numero oli 48-sivuinen, pienempisivuinen ja siinä oli kaksivärinen kansi. Lehti myytiin seuraavana vuonna Boy Scouts of America -partioliikkeelle.

Lehti muualla netissä

  • Viralliset sivut – Pelejä, vitsejä, ulkoilutarvikkeita, harrastuksia, partioasiaa, kilpailuja sekä uusimman ja edellisten numeroiden sisältöä
  • Facebook
  • Twitter

Tuotekuvauksen lähteenä käytetty englanninkielistä Wikipediaa.

Kenelle?

6-18 -vuotiaille partiopojille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Boy Scouts of America

Päätoimittaja

Michael Goldman

Ensimmäinen numero

tammikuu 1911

Levikki

985 390 (AAM 2016)

Lukijamäärä

8 800 000 (molemmat painokset yhteensä, Media Kit 2016)

Lukijaprofiili

Lukijoiden keski-ikä 8,8 vuotta

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0006-8608

Maa

Yhdysvallat

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram