Bodytreeni

Bodytreeni on kuntoilijoille ja kuntosalikävijöille suunnattu urheilulehti, joka on ilmestynyt jo 30 vuotta.

Bodytreeni käsittelee ajankohtaisella otteella terveyttä, kuntoilua, ravitsemusta, fitnessiä, kehonhuoltoa ja kauneutta. Lehden joka numero sisältää 24-sivuisen teemaliitteen. Lehdessä käsitellään edelleen myös kehonrakennusta, voimailua sekä kiinnostavia henkilöitä.

Huom! Lehden julkaiseminen on päättynyt.

Kuvaus

Bodytreeni (ent. Bodaus) on kuntoilijoiden, kuntosalikävijöiden ja terveyden vaalimisesta kiinnostuneiden oma lehti. Uudistunut lehti on toiminut kuntoilijoiden tietopakettina jo 30 vuoden ajan. Lehteä kustantaa Karprint Oy ja sen päätoimittajana toimii Reetta Ahola.

Bodytreeni

Bodytreenin pääsisältöä ovat terveys, liikunta, kuntoilu, fitness, ravitsemus, kehonhuolto ja kauneus. Lehden joka numero sisältää 24-sivuisen irroitettavan teemaliitteen.

Lehti käsittelee edelleen myös voimailua ja kehonrakennusta. Se esittelee myös kiinnostavia voimailijoita sekä vahvoja miehiä ja naisia.

Lehteä lukevat kuntosalilla kävijät, kehonrakentajat ja kuntoilijat, jotka haluavat uusimman tiedon urheiluravinteista, superfoodeista, massanlisääjistä ja muista heitä kiinnostavista aiheista. Lukijoita yhdistää halu pitää itsestään hyvää huoltaa sekä parempien elintapojen tavoittelu. Bodytreeniä kirjoittavat alan parhaat asiantuntijat Suomessa.

Lisätiedot

Kenelle?

Kuntoilijoille ja kuntosalikävijöille

Ilmestyy

8 numeroa vuodessa

Julkaisija

Karprint Oy

Päätoimittaja

Reetta Ahola

Ensimmäinen numero

Vuodesta 1989 nimellä Bodaus, vuodesta 2013 nimellä Bodytreeni

Levikki

30 000 (painos)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

65 % miehiä, 35 % naisia

Irtonumero

5,90 € (Lehtipiste)

ISSN

2341-9792

Maa

Suomi

Kieli

suomi

TilaaLehti.fi logo
TilaaLehti.fi-sivusto tarjoaa parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat yli 600 kotimaiseen ja ulkomaiseen aikakaus- ja sanomalehteen sekä muihin julkaisuihin.
hello world!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram