Bicycling Sverige

Bicycling on Ruotsin suurin ja paras pyöräilylehti, joka ilmestyy nyt uudessa formaatissa – suurempana, paksumpana ja vieläkin parempana.

Joka numerossa:

  • Asiantuntijoiden vinkkejä ja neuvoja
  • Runsaasti pyörä- ja tarviketestejä
  • Vinkkejä harjoitteluun, tekniikkaan ja uusimpiin varusteisiin
  • Kaikki suurimmista kilpailuista
  • Inspiroivia matkareportaaseja

Tilaajana saat nyt käyttöösi myös tietokoneella ja tabletilla toimivan digilehden!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Bicycling Sverige -lehden logo

Cykeltidningen Kadens aloitti vuonna 2003 kunnianhimoisena tavoitteenaan nousta Ruotsin suurimmaksi ja parhaaksi pyöräilylehdeksi.

Tänä päivänä Bicycling International on maailman suurin pyöräilylehti yli kahdella miljoonalla lukijallaan ja siihen kuuluva Bicycling Sverige Ruotsin suurin pyöräilylehti. Jo 15 vuoden ajan ilmestyneen lehden painopiste on urheilupyöräilyssä niin metsässä kuin maanteilläkin, mutta se seuraa pyöräilyä myös poliittisesta ja käytännöllisestä näkökulmasta.

Yhdessä Ruotsin johtavien pyöräilijöiden kanssa tuotettu lehti tarjoaa lukemista pyöräilyyn liittyvistä tarvikkeista, ihmisistä, kilpailuista ja tapahtumista. Olitpa sitten maasto-, kilpa- tai työmatkapyöräilijä – jos haluat tietää, mitä pyöräilyssä tapahtuu, löydät tiedon helpoiten 10 kertaa vuodessa ilmestyvästä Bicycling Sverige -lehdestä!

Katso myös:

Kenelle?

Pyöräilyharrastajille

Ilmestyy

10 numeroa vuodessa

Julkaisija

On the Run AB

Päätoimittaja

Hans Lodin

Ensimmäinen numero

2003

Levikki

8 000 tilaajaa

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

90 % mieslukijoita, 10 % naislukijoita, lukijoiden keski-ikä 43 vuotta (Mediakortti 2017)

Irtonumero

-

ISSN

-

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram