Aviation News

Britannian vanhin kuukausittain ilmestyvä ilmailulehti Aviation News tunnetaan sen parhaasta kattavuudesta kaikilla ilmailun osa-alueilla. Joka numero sisältää tuoreimmat uutiset, syvällisiä artikkeleja ja pilottien omakohtaisia selvityksiä suoraan ohjaamoista.

Lehti esittelee modernit sotilaslentokoneet, siviikoneet ja menneiden vuosien klassikot. Aviation News käsittelee myös toista maailmansotaa ja sen jälkeistä aikaa kylmästä sodasta nykypäivään saakka.

Lehti tarjoaa hyödyllistä tietoa harrastajille, kuten tietoa alan tapahtumista ja hotelleista, joista on suora näkyvyys lentokentille. Nyt uusi ulkoasu, entistä upeampia valokuvia ja uusia osioita, joiden avulla saat enemmän irti harrastuksestasi.

Aviation News tuo lentämisen historian, nykyisyyden ja tulevaisuuden ulottuvillesi!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Aviation News -lehti on tilattavissa Suomeen koko vuoden tilausjaksolla määräaikaistilauksena. Tilausjakso sisältää kaikki vuoden aikana ilmestyvät 12 numeroa.

Tietoa julkaisijasta

Yli 30 vuoden kokemuksella Key Publishing on vakiinnuttanut paikkansa maailman johtavana liikenteen alan aikakauslehtijulkaisijana.

Kustantajan portfolioon kuuluu ilmailuun, lentosimulointiin, tieliikenteeseen, rautatiehen, sotahistoriaan, urheiluun ja pienoismalleihin liittyviä printti- ja digitaalisia julkaisuja.

Tällä hetkellä (2016) Key Publishing julkaisee 26 aikakauslehteä, lukuisia sovelluksia, verkkosivustoja ja alan tietokantoja. Yritys tuottaa myös kirjallisuutta, kertajulkaisuja, hakemistoja, teollisuustietokantoja sekä ilmaisia ja maksullisia verkkosivustoja. Lisäksi se linsessoi sisältöään kansainvälisesti sopimusjulkaisuina.

Key Publishing on kehittynyt merkittäväksi julkaisijaksi. Yrityksen pääkonttori on Iso-Britanniassa ja sivukonttorit Espanjassa ja Brasiliassa. Sen monimediabrändejä luetaan yli 200 maassa ja kuudella eri kielellä.

 

Kenelle?

Ilmailuharrastajille

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Key Publishing Ltd

Päätoimittaja

Dino Carrara

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram