Auto Straßenverkehr

Auto Straßenverkehr on saksalainen autolehti ja opas jokapäiväiseen autoiluun. Se tuo liikennemääräykset dynaamisille automarkkinoille objektiivisesti ja avoimesti, sekä ilmaisee selkeät suosituksensa.

Kompakti ja helposti ymmärrettävä lehti esittelee automaailman tärkeimmät trendit ja uusimmat kehityssuuntaukset sekä tarjoaa päivitettyä tuotetietoa yksittäisillä koeajoilla, vertailuilla ja kestävyystesteillä. Keskipisteessä on aina hyvä hinta-laatusuhde.

Yksityisautoilijan paras apuohjelma tarjoaa lisäksi rahaa säästäviä vinkkejä tärkeisiin asioihin, kuten vakuutuksiin, rahoitukseen, huoltoon ja käytettyjen autojen markkinoille.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Auto Straßenverkehr -lehden logo

Auto Straßenverkehr on joka toinen viikko ilmestyvä saksalainen autolehti, joka raportoi auto-, tekniikka- ja liikenneaiheista. Auto Straßenverkehr -julkaisee Motor Presse Stuttgart. Lehden irtonumero maksaa Saksassa 1,70 euroa. Suomessa lehti ei ole irtonumeromyynnissä. Sen kokonaislevikki on 124 623 kappaletta (IVW II/2016).

Auto Straßenverkehrin historiaa

Auto Straßenverkehr -lehden toimitus sijaitsi vuosina 1953-2009 Berliinissä. DDR:ssä se ilmestyi vuoteen 1990 asti nimellä Der deutsche Straßenverkehr. Lehti ilmestyi kuukausittain ja se käsitteli DDR:n kasvavaa autoteollisuutta ja pyrkimyksiä kohti henkilökohtaista liikkuvuutta. Autojen koeajojen lisäksi lehti sisälsi matkasuosituksia, korjausoppaita sekä raportaaseja tieturvallisuudesta ja tieliikennelainsäädännöstä.

Lehti saavutti korkeita lukijamääriä ja sitä myytiin pääasiassa postitilauksena. Vuoden 1990 poliittisen käännöksen jälkeen itäsaksalainen Transpress-Verlag ja länsisaksalainen Motor Presse Stuttgart loivat yhdistyttyään ensimmäisen yhteisyrityksen, T&M-Verlagin. Uusi lehti sai nimensä Saksan tieliikennelaista – AUTO/Der deutsche Straßenverkehr. Uuden nimen alla lehti otti nopeasti markkinajohtajan aseman autojen koeajoja tekevänä lehtenä. Myöhemmin minimi muuttui nykyiseksi, Auto Straßenverkehriksi.

Vuonna 1990 lehden päätoimittajaksi nimitettiin Oskar Weber, joka muutti lehden ilmestymään kahden viikon välein. Häntä seurasi Jörg Reichle, joka toimi tehtävässä vuosina 1995-2001. Vuodesta 2001 vuoteen 2009 päätoimittajana toimi Roland Korioth. Vuonna 2005 sama toimitus alkoi julkaisemaan 4Wheel Fun – Das Geländewagenmagazin -lehteä, joka lakkautettiin 2009.

Heinäkuussa 2009 AUTOStraßenverkehr-lehden Berliinin toimitus lakkautettiin. Stuttgartissa sijaitseva päätoimitus tuottaa nykyään Auto, Motor und Sport-, AUTOStraßenverkehr- ja Motor Klassik -lehtiä. Nykyinen päätoimittaja on Jens Katemann, joka työskenteli aiemmin Auto, Motor und Sport -lehdessä ja on vuodesta 2012 lähtien toiminut myös sen päätoimittajana.

Tutustu myös lehden verkkosivuihin, josta löytyy uutisia, koeajoja, moottoriurheilua, klassikkoautoja, oppaita, reportaaseja, tekniikkaa ja paljon muuta.

Kenelle?

Yksityisautoilijoille

Ilmestyy

25 numeroa vuodessa

Julkaisija

Motor Presse Stuttgart GmbH & Co. KG

Päätoimittaja

Jens Katemann

Ensimmäinen numero

1953

Levikki

124 623 (IVW II/2016)

Lukijamäärä

530 000 (MA 2009 Press Media II)

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0012-0804

Maa

Saksa

Kieli

saksa

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram