Amerikan Rauta

Amerikan Rauta on autolehti heille, joille amerikkalaiset ajoneuvot ja niiden rakentelu ei ole vain harrastus – se on elämäntapa.

Lehti käsittelee harrastekenttää tämän päivän näkökulmasta unohtamatta tapahtumia ja cruisingia. Esittelyt kattavat amerikkalaiset autot ja moottoripyörät laidasta laitaan. Pääroolissa ovat kuitenkin tavallisten ihmisten ulottuvilla oleva kalusto.

Lehden tekijät ovat itsekin harrastajia, joiden talleista ja pihoilta löytyy laitteita muskeleista pick-upeihin ja Harrikoihin.

Amerikan Rauta – koska meille se ei ole vain kulkuväline!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Amerikan Rauta -lehden logo

 

Amerikan Rauta on vuodesta 2012 ilmestynyt aikakauslehti, joka on suunnattu amerikkalaisten autojen harrastajille. Lehteä julkaisee Viipalemediat ja sen päätoimittaja on Tomi Eronen. Amerikan Raudan levikki on 11 000 kappaletta ja lukijamäärä noin 45 000.

Heille, joille jenkkiautot ovat elämäntapa

Amerikan Rauta on on suunnattu autoharrastajille, joille amerikkalaiset ajopelit ja niiden rakentelu eivät ole vain harrastus, vaan elämäntapa.

Amerikan Raudan motto "Rakkaudesta Rautaan" kuvastaa hyvin lehden sisältöä. Se käsittelee jenkkiautojen harrastekenttää tämän päivän näkökulmasta ja esittelee amerikkalaiset autot ja moottoripyörät laidasta laitaan, tyylisuuntaan katsomatta. Eniten lehdessä ovat esillä tavallisten ihmisten ulottuvilla olevat ajopelit, mutta mukaan mahtuu myös huippuentisöityjä museoklassikoitakin.

Auto- ja moottoripyöräesittelyjen lisäksi lehti kruisailee mukana alan tapahtumissa ja esittelee tekijöiden projekteja – unohtamatta myöskään skeneen kuuluvaa naiskauneutta.

Lehden toimituskuntaan kuuluu niin 60-, 70- kuin 80-luvulla syntyneitäkin. He kaikki ovat aktiiviharrastajia ja rakentajia, joiden autotalleista ja pihoilta löytyy laitteita rodeista muskeleihin ja pick-upeista Harrikoihin. He tekevät lehteä henkilökohtaisella otteella ja tavallisen harrastajan näkökulmasta.

Koska jenkkiauto ei ole vain kulkuväline.

Lehti on saatavilla irtonumeromyynnissä R-Kioskeilla, huoltoasemilla, marketeissa ja Lehtipisteissä kautta maan, sekä tilattavissa kotiin kannettuna.

Muualla netissä

Amerikan Raudan nettisivuilta löytyy painavaa asiaa autoista, prätkistä, tapahtumista, tekniikoista sekä mielenkiintoisia tarinoita ja naiskauneutta. Sivuilta löytyy toimituksen, avustajien, kustantajan ja tilaajapalvelun yhteystiedot.

Kenelle?

Jenkkiautojen harrastajille

Ilmestyy

8 numeroa vuodessa

Julkaisija

Viipalemediat Oy

Päätoimittaja

Tomi Eronen

Ensimmäinen numero

2012

Levikki

Noin 11 000/numero. Peruspainos 18 000, josta 3 000 menee irtonumeromyyntiin.

Lukijamäärä

noin 45 000

Lukijaprofiili

suurin lukijaryhmä 18-45 -vuotiaat miehet

Irtonumero

8,90 € (Lehtipiste 2017)

ISSN

2243-4550

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram