Allt om Hobby

Allt om Hobby on Pohjoismaiden suurin pienoismallilehti, jota sopii kaikille alan harrastajille. Lehti on ilmestynyt vuodesta 1966 lähtien.

Allt om Hobby tarjoaa kahdeksan kertaa vuodessa tuhdin 100-sivuisen lukupaketin pienoismalleista – autoista, veneistä, lentokoneista, rautateistä ja monista muista.

Lehti testaa ja rakentaa pienoismalleja, esittelee mielenkiintoisia harrastajia ja antaa vinkkejä uusien mallien rakenteluun.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Allt om Hobby. Kuva: Lehden Facebook-sivut

Allt om Hobby on vuonna 1966 perustettu ruotsalainen harrastelehti, joka on erikoistunut teknologian kulttuuriin, harrasteisiin ja pienoismalleihin. Lehden ensimmäinen päätoimittaja oli Jan Jangö (1966-1985), jonka jälkeen tehtävässä on toiminut muun muassa Freddy Stenbom. Vuonna 1965 Jangö julkaisi kirjan Allt om hobby: en bok om stora och små tekniska ting, jolle lehti on jatkoa. Lehden nykyinen päätoimittaja on Maria Orrung.

Pienoismalleja ja vinkkejä uusien mallien rakenteluun

Allt om Hobby on Pohjoismaiden suurin harrastelehti, joka sopii kaikille pienoismalleista kiinnostuneille. Lue autoista, veneistä, lentokoneista ja rautateistä. Lehti testaa tekniikkaa, rakentaa pienoismalleja, esittelee mielenkiintoisia alan harrastajia ja antaa parhaat vinkit uusista malleista rakennettavaksi.

Allt om Hobbyn kustantaja julkaisee lisäksi kolmea yhdistyksen jäsenlehteä: Pilot Briefing - Kungliga Svenska Aeroklubben och Motorflygförbundet KSAK, Modellflygnytt ja EAA-Nytt - EAA Sverige. Kustannustoiminta keskittyy pääasiassa pienoisrautateiden ja ilmailun historiaan, mutta käsittelee myös muuta teknologian historiaa ja teknisiä harrastuksia. Rutger Fribergin pienoisrautatiekirjat on saatavilla myös englanniksi. Muut kuin harrasteisiin liittyvät kirjat on julkaistu vuodesta 2003 lähtien Freddy Stenboms Förlag -nimen alla.

Lehden verkkosivut löytyy osoitteesta: www.alltomhobby.se. Sivuilta löytyy muun muassa harrastekalenteri, vanhojen numeroiden arkisto, linkkihakemisto ja verkkokauppa, josta voi ostaa kustantajan julkaisemia kirjoja (verkkokauppa on tätä kirjoitettaessa rakenteilla ja pois käytöstä).

Kenelle?

Pienoismalliharrastajille

Ilmestyy

8 numeroa vuodessa

Julkaisija

Allt om Hobby

Päätoimittaja

Maria Orrung

Ensimmäinen numero

1966

Irtonumero

11,00 € (Lehtipiste)

ISSN

0002-6190

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram