101 Idéer

101 Idéer on viidesti vuodessa ilmestyvä ruotsalainen kädentaitolehti sinulle, joka olet luova, rakastat rentoutumista ja pidät uusista vinkeistä ja ideoista!

Lehden joka numero on täynnä kaikenlaista tekemistä origameista ompeluun, metallitöistä kirjontaan, kakunleivonnasta puutöihin, maalauksesta tapetointiin, huovutuksesta virkkaukseen ja monenlaista muuta hauskaa tekemistä ja tekniikoita. Kaikki 101 Idéer -lehden ohjeet on varustettu selkeillä kuvilla ja ohjeilla.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

 

101 Idéer logo

Oletko käsistäsi kätevä ihminen, joka ei saa tarpeekseen pienistä ja vähän suuremmistakin projekteista? Siinä tapauksessa olet tullut oikeaan paikkaan!

101 Idéer (suom. "101 Ideaa") on ruotsalainen aikakauslehti, joka tarjoaa kaikkea mukavaa käsillä tekemistä maan ja taivaan välillä. Se kertoo, miten valmistetaan omia koruja, miten virkkaat täydellisen viltin ja neuvoo jopa isommissa puusepänprojekteissa.

Lehden hauskojen ja kätevien vinkkien avulla vieraat muistavat juhlakoristelusi pitkään. Siinä on myös runsaasti luovia ja herkullisia reseptejä heille, jotka tykkäävät ruoanlaitosta. Yllätä perheesi tai ystäväsi monilla eri tasoilla tai nauttikaa luovuudesta yhdessä.

Bonnier Magazines & Brands AB:n julkaisemasta lehdestä ilmestyy 5 tuhtia numeroa vuodessa. Hyvin kirjoitetuista ja kuvitetuista projektiartikkeleista nauttivat niin vasta-alkajat kuin kokeneemmatkin kädentaitajat.

101 Idéer on perustettu vuonna 2010 ja nuoresta iästään huolimatta se on kerännyt nopeasti suosiota ja uusia tilaajia. Sen joka numero pitää sinut ajan tasalla ja jättää luovuuden valloilleen. Lehden päätoimittajana toimii Ulrika Falk.

Kenelle?

Luoville kädentaitajille

Ilmestyy

5 numeroa vuodessa

Julkaisija

Bonnier Magazines & Brands AB

Päätoimittaja

Ulrika Falk

Ensimmäinen numero

2009

Levikki

-

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

92 % naislukijoita, 8 % mieslukijoita

Irtonumero

-

ISSN

2000-3552

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram