Vauva

Vauva-lehti oli mukana yli 20 vuotta suomalaisten perheiden tukena ja turvana vauvan odotuksessa, hoidossa ja kehityksessä.

Se tarjosi uusimman tiedon odotuksesta,  synnytyksestä, vauvan ja taaperoikäisen lapsen hoidosta ja kehityksestä, sekä vinkkejä lapsiperheen hankintoihin ja arjessa selviytymiseen.

Vauva-lehden julkaiseminen lopetettiin vuonna 2020, mutta sen vauva.fi-verkkosivusto jatkaa edelleen toimintaansa.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Vauva on Suomen suurin vauvaperheiden oma lehti, joka tarjoaa parasta tietoa, tunnetta ja tukea vauvan odotukseen, hoitoon, kasvatukseen ja kehitykseen – unohtamatta myöskään vanhemmuutta ja parisuhdetta.

Vauva tarjoaa uusimman ja luotettavimman tiedon odotuksesta, synnytyksestä sekä vauvojen hoidosta ja kehityksestä. Se vertailee tuotteet ja antaa rahanarvoisia vinkkejä vauvaperheen valintoihin ja hankintoihin.

Lehti iloitsee lukijoidensa kanssa uudesta elämänvaiheesta ja tukee perhettä myös vaikeina aikoina. Se antaa käytännön neuvoja ja tarjoaa erilaisia vaihtoehtoja arjesta selviytymiseen. Kertoo uusimman tutkimustiedon ja pyrkii tarkastelemaan asioista useista eri näkökulmista.

Vauva-lehti kertoo koskettavia ja hauskoja tarinoita erilaisten vauvaperheiden elämästä. Tarinat tarjoavat vertaistukea ja vuorovaikutusta muille lapsiperheille. Se elää vahvasti nykyajassa ja mukana vauvaperheiden arjessa. Sen artikkelit kertovat samoista asioista, mistä suomalaisissa lapsiperheissä keskustellaan.

Tämän kaiken saat tilaajana:

  • Auttaa nauttimaan raskausajasta ja valmistautumaan uuteen elämänvaiheeseen
  • Tukea äidille ja koko perheelle
  • Vinkkejä ja neuvoja, mikä on vauvalle parasta
  • Ratkaisuja vauvan hoitoon liittyviin pulmiin ja ongelmiin
  • Uusinta ja tutkimusti luotettavinta tietoa
  • Tilaukseen sisältyy myös kaikki muut Sanoman lehdet digitaalisena ilman lisämaksua!

Nykyään lehden vauva.fi-verkkosivustolla toimii aktiivinen keskustelupalsta.

Kenelle?

Vauva- ja taaperoikäisten vanhemmille sekä odottajille, erityisesti 20-40 -vuotiaat naiset

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Sanoma Media Finland Oy

Päätoimittaja

Anna Ruohonen

Ensimmäinen numero

Huhtikuussa 1992

Levikki

23 380 (LT 2014)

Lukijamäärä

89 000 (KMT K15)

Lukijaprofiili

75 % naisia, 25 % miehiä (KMT K15)

Irtonumero

8,90 € (Lehtipiste)

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram