Tuning.fi

Tuning.fi oli tuning-harrastajille suunnattu viihdyttävä autolehti, joka esitteli Suomen hienoimpia autoja ja ulkomaisia helmiä. Lehti vieraili alan tapahtumissa ja teki niistä kattavia juttuja kuvilla varustettuna.

Tuning-lehti sisälsi myös tee itse -juttuja, testejä ja projektipäiväkirjoja, joista lukijat saivat vinkkejä oman auton laittamiseen. Unohtamatta myöskään seksikkäitä tallikissoja.

Tuning-lehden viimeinen numero 8/2017 ilmestyi 23.11.2017.

Tutustu muiden autolehtien tarjouksiin.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , ,

Tuning.fi on suomalainen autoihin ja tuning-kulttuuriin keskittynyt aikakauslehti, jota julkaisee Viipalemediat. Se on suunnattu kaikille suomalaisille tuning-harrastajille. Lehden päätoimittaja on Tomi Eronen.

Tuning.fi ilmestyy 9 kertaa vuodessa ja se on tilattavissa itselle tai lahjaksi sekä irtonumeromyynnissä kautta maan Lehtipisteen jakelun kautta. Lehden levikki on noin 10 000 kappaletta ja sillä on noin 55 000 lukijaa.

Lehti esittelee Suomen hienoimmat autot ja ulkomaiset helmet. Se vierailee tuning-tapahtumissa ja raportoi niistä upeiden kuvien kera.

Autoesittelyjen ja tapahtumien lisäksi Tuning.fi tarjoaa tee se itse -juttuja, tallijuttuja, testejä, projektipäiväkirjoja ja tarvikeuutuuksia, joista saa vinkkejä ja inspiraatiota oman auton rakenteluun – unohtamatta myöskään kuumimpia kissoja!

Lehden pääasiallista sisältöä on:

  • Tapahtumat – uutuudet ja kuulumiset alan tapahtumista tuoreeltaan.
  • Autoesittelyt – Suomen parhaat autot ja ulkomaiset helmet.
  • Uutispalsta – alan uutuustuotteet ja muut ajankohtaisuudet.
  • Projektit – niksejä ja tipsejä autonrakentajille.

Tuningissa pieni ei ole kaunista ja koska tuning on näyttävyyslaji, lehti kertoo pyrkivänsä olemaan "myyvin, viihdyttävin, suurin, äänekkäin, mahtavin, seksikkäin, näyttävin, komein, kaunein, nopein, voimakkain, räväkin ja paras tuningalan lehti."

Lehdelle on myönnetty avainlippu sen kotimaisuusasteesta. Myös lehden paperi ja tuotantoprosessi ovat sertifioidusti ympäristöystävällisiä.

Kenelle?

Autoharrastajat, erityisesti 18-30 -vuotiaat

Ilmestyy

8 kertaa vuodessa

Julkaisija

Viipalemediat Oy

Päätoimittaja

Tomi Eronen

Ensimmäinen numero

2006

Levikki

10 000/numero (peruspainos 16 000)

Lukijamäärä

noin 55 000 (mediakortti 2017)

Lukijaprofiili

98 % miehiä, 2 % naisia

Irtonumero

8,90 € (Lehtipiste)

ISSN

1796-6523

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram