Tiede

Tiede on Suomen suosituin tiedelehti. Tieteen saavutuksia, löytöjä ja läpimurtoja seuraavaa lehteä lukee yli 310 000 laatutietoista suomalaista.

Tiede-lehti tarjoaa kerran kuussa loistavan paketin asiaviihdettä, tiedeuutisia ja -artikkeleja, joista lukijat saavat ahaa-elämyksiä ja oivalluksia.

Tiede on ajankohtainen koko perheen lehti. Se sisältää paljon uutta tietoa, jota et löydä oppikirjoista. Sen jutut onnistuvat yllättämään elämän ja maailman ihmeellisyydellä kerta toisensa jälkeen, sekä ymmärtämään yhteiskunnan ja ympäristön ilmiöitä. Siksi se sopii erinomaisesti myös ennakkoluulottomille nuorille.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Tiede (aikaisemmin Tiede 2000) on Suomen suurin tiedelehti ja asiaviihteen ykkösvalinta kaikille uteliaille, jotka haluavat seurata tieteen saavutuksia, löytöjä ja läpimurtoja. Sitä lukee 310 000 suomalaista ja se tavoittaa lähes 400 000 lukijaa kuukausittain.

Kerran kuussa huvia, hyötyä ja ahaa-elämyksiä. Joka numerossa yllättäviä maailman ihmeellisyyksiä, jotka auttavat ymmärtämään ympäristön ilmiöitä. Ajankohtaisimmat trendit ja tulevaisuuden innovaatiot.

Tieteen jokaisessa numerossa esitellään kiinnostavia faktoja mm. tekniikasta, keksinnöistä, historiasta, lääketieteestä, tähtitieteestä, biologiasta, fysiikasta, kemiasta, luonnosta, eläimistä ja yhteiskunnasta.

Tiede on asiapitoinen, laadukas, oivaltava, yllätyksellinen ja myös huumoripitoinen koko perheen lehti. Se sopii hyvin myös nuorille, koska se sisältää paljon tietoa, jota et löydä oppikirjoista. Se on ulkoasultaan hieno lehti, joka tarjoaa aivoille purtavaa selkeässä ja helposti omaksuttavassa muodossa.

Tiede-lehteä julkaisee Sanoma Media Finland ja se ilmestyy 12 kertaa vuodessa.

Lehden lukijana...

  • Pääset kiinni faktatietoon ja kehität omaa yleissivistystäsi.
  • Opit ymmärtämään paremmin maailmaa, ympäristöä ja ihmisiä.
  • Olet jatkuvasti ajan hermolla ja tiedät tulevaisuuden innovaatioista.
  • Pääset nauttimaan luotettavasta ja laadukkaasta julkaisusta joka kuukausi.
  • Digitilaukseen sisältyy lisäksi näköislehdet ja lehtiarkisto, joita voi lukea netissä

Katso myös

Kenelle?

Kaikille, joita kiinnostaa tiede, elämä ja ilmiöt

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Sanoma Media Finland Oy

Päätoimittaja

Jukka Ruukki

Ensimmäinen numero

1980

Levikki

50 773 (LT 2014)

Lukijamäärä

334 000 (KMT K15)

Lukijaprofiili

64 % miehiä, 36 % naisia (KMT K15)

Irtonumero

11,80 € (Lehtipiste)

ISSN

1457-9030

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram