Sylvin Helpot Ristikot

Sylvin Helpot Ristikot on monipuolinen kotimainen ristikkolehti, joka tarjoaa runsaasti helppoja ja vaihtelevia kuvaristikoita, tavuristikoita ja anagrammeja.

Sylvin Helppojen tehtävien vaikeusaste on 5 asteikolla, jossa 1 on helpoin ja 10 vaikein. Kaikki tehtävät ovat rahapalkintotehtäviä.

Kerran kuukaudessa ilmestyvä lehti tarjoaa nyt pysyvästi enemmän sivuja ja hintaansa nähden varsin paljon tekemistä.

Katso Suomen paras Sylvin Helpot Ristikot tarjous ja tilaa viihdyttävä ristikkolehti ajankuluksi kampanjahintaan!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Sylvin Helpot Ristikot on kotimainen ristikkolehti, joka on ilmestynyt vuodesta 1992 lähtien. Lehteä julkaisee Kolmiokirja Oy.

Ristikkolehti sisältää helppoja, vaihtelevia ja humoristisiakin kuvaristikoita. Mukana on myös runsaasti monipuolisia ja viihdyttäviä tavuristikoita ja anagrammeja.

Sylvin tehtävät ovat helppoja palkintotehtäviä ja niistä kaikista voi voittaa rahapalkintoja. Tehtävät ovat kustantajan määrittelemällä vaikeusasteikolla vaikeusasteeltaan 5 (1=helpoin, 10 =vaikein).

Jokaisessa numerossa nyt pysyvästi enemmän sivuja ja hintaansa nähden todella paljon tekemistä!

Herättele aivosolujasi mukavien tehtävien parissa tai täyttele vaikka ajankuluksi. Lehdestä on saatavilla myös erillinen, neljä kertaa vuodessa ilmestyvä Sylvin Helpot Ristikot Extra.

Sylvin Helpot Ristikot on irtonumeromyynnissä Lehtipisteissä kautta maan sekä tilattavissa määräaikais- (6 tai 12 numeroa) tai kestotilauksena (4 tai 12 numeroa).

Kenelle?

Helppojen tehtävien ystäville tai ajankuluksi

Ilmestyy

Kerran kuussa, 12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Kolmiokirja Oy

Päätoimittaja

Miikka Vuontisjärvi

Ensimmäinen numero

1992

Levikki

13 500 (painos)

Lukijamäärä

Ei osallistu seurantaan

Lukijaprofiili

78 % naisia, 22 % miehiä

Irtonumero

3,50 € (Lehtipiste)

ISSN

1236-4584

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram