Schöner Wohnen

Saksalainen Schöner Wohnen on 2,6 miljoonalla lukijallaan Euroopan suurin asumisen lehti. Se on synonyymi laadukkaalle asumiselle. Tyyli-ikoni, käytännöllinen ja relevantti, oman alansa johtaja.

Kuukaudesta toiseen se tarjoaa erottuvaa journalismia sisustamisesta, muotoilusta, arkkitehtuurista, lifestylestä, puutarhanhoidosta ja matkustamisesta. Se inspiroi ihmisiä löytämään heidän henkilökohtaisen unelmakotinsa.

Schöner Wohnen on ainutlaatuinen ja uniikki yhdistelmä persoonallisia tyylejä, käytännön neuvoja ja trendejä, jotka inspiroivat tekemään muutoksia omaan kotiin.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Schöner Wohnen (suom. "Mukavaa asumista") on vuonna 1960 perustettu kuukausittain ilmestyvä saksalainen sisustuslehti, jota julkaisee Gruner + Jahr. Lehti käsittelee kodin sisustamista ja koristelua. Se tavoittaa kuukausittain noin 2,98 miljoonaa lukijaa.

Lehden sisältöä

Schöner Wohnen sisältää uusia kodin sisustukseen liittyviä trendejä, haastatteluja ja valokuvia. Kuvissa esiintyvien huonekalujen ja esineiden hinnat on kerrottu tekstissä.

Lehti järjestää vuosittain myös monenlaisia kilpailuja, joissa etsitään esimerkiksi kauneinta keittiötä, kauneinta kylpyhuonetta tai kauneinta taloa.

Mikä tekee Schöner Wohnenista ainutlaatuisen?

Schöner Wohnen on synonyymi asumiselle ja laadulle: alan käytännöllinen ja relevantti tyyli-ikoni. Kuukaudesta toiseen se tarjoaa erottuvaa journalismia asumisen maailmasta esteettisesti kauniissa paketissa.

Lehti inspiroi lukijoitaan monenlaisilla aiheilla, kuten huonekalut, design, arkkitehtuuri, lifestyle, puutarha ja matkailu. Ennen kaikkea se inspiroi ihmisiä löytämään heidän henkilökohtaisen unelmakotinsa. Lisäksi toimitus avaa osaamisensa makujen maailmalle.

Schöner Wohnen tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän aiheita, esittelee persoonallisia tyylejä sekä antaa käytännöllisiä neuvoja miten tuoda trendit omaan kotiin.

Myös internetissä Schöner Wohnen on johtava: schoener-wohnen.de on asumissegmentin markkinajohtaja Saksassa. Se inspiroi käyttäjiään erilaisilla tuotteilla, sisustusvinkeillä ja päivittäisillä uutisilla sekä näyttää miten voit helposti toteuttaa sisustusideasi.

Schöner Wohnen macht glücklich – Schöner Wohnen tekee sinut onnelliseksi!

Lehti lyhyesti

  • Schöner Wohnenilla on 2,73 miljoonaa lukijaa ja se on Saksan markkinajohtaja kuukausittain ilmestyvissä asumis- ja lifestyle-lehdissä.
  • Se on puhutellut laadukkuutta ja ainutlaatuisuutta arvostavaa kohderyhmäänsä jo yli 55 vuoden ajan.
  • Schöner Wohnenissa yhdistyvät klassinen sisustuslehti, lifestyle-lehti, kutsu unelmoimaan, rentoutumaan ja inspiroitumaan.
  • Saatavilla Lehtipisteistä hintaan 7,20 €/numero sekä tilattavissa Suomeen kaikilla laitteilla ja alustoilla toimivana, mukanasi kulkevana digitaalisena versiona.
Kenelle?

Saksankielentaitoisille eurooppalaisille sisustajille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Gruner + Jahr AG & Co KG

Päätoimittaja

Bettina Billerbeck

Ensimmäinen numero

1960

Levikki

320 833 (IVW IV/2015)

Lukijamäärä

2,58 miljoonaa (Gujmedia.de)

Lukijaprofiili

78 % naislukijoita, 22 % mieslukijoita,

Irtonumero

7,20 € (Lehtipiste)

ISSN

0941-5718

Maa

Saksa

Kieli

saksa

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram