Ristikkosuosikit

Ristikkosuosikit on uusi ristikkolehti, joka sisältää vain parhaita tehtäviä vuosien varrelta.

Ristikkosuosikit vie ratkojat matkalle ristikoiden historiaan. Joka numero keskittyy tietyn vuosikymmenen tehtäviin, mutta mukana on myös paljon muita mielenkiintoisia ristikkotehtäviä. Tilaa uusi ja raikas 52-sivuinen ristikkolehti nyt kampanjahintaan!

Ristikkosuosikit-lehti on lopetettu tai ei ole enää saatavilla kauttamme. Tutustu muihin ristikkolehtiin, kuten Apu Ristikot tai Seura SuperRistikot.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Tilaa Ristikkosuosikit-lehti tarjoushintaan

Ristikkosuosikit on vuonna 2015 perustettu uusi ristikkolehti. Sitä julkaisee Kolmiokirja, joka on Suomen johtava ristikkolehtien kustantaja. Lehden teosta vastaa Miikka Vuontisjärvi.

Ristikkosuosikit sisältää parhaita tehtäviä vuosien varrelta. Lehti vie ratkojan matkalle ristikoiden historiaan. Joka numero keskittyy tietyn vuosikymmenen suosikkitehtäviin, mutta mukana on myös muiden vuosikymmenten suosikkeja.

Ristikkosuosikit tarjoaa 52 sivua mestarilaatijoiden laatimia ristikoita kuusi kertaa vuodessa!

Kenelle?

Laadukkaiden ristikoiden ystäville

Ilmestyy

6 kertaa vuodessa, noin joka toinen kuukausi

Julkaisija

Kolmiokirja Oy

Päätoimittaja

Miikka Vuontisjärvi

Ensimmäinen numero

2015

Irtonumero

2,95 € (Lehtipiste)

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram