Official Xbox Magazine

Uudistunut Official Xbox Magazine tarjoaa eksklusiivisen pääsyn suurimpiin Xbox One- ja Xbox 360 -peleihin. Se on täydellisin, viihdyttävin ja dynaamisin tiedonlähde jokaiselle Xbox-pelaajalle.

Official Xbox Magazine tarjoaa, mitä vain virallinen lehti voi tarjota: täydellisen pääsyn parhaisiin peleihin ja ihmisten luo, jotka ovat niiden takana. Se tarjoaa ensikatsauksia huomisen menestyspeleihin, suurimpien pelien pitkiä arvosteluja sekä uuden extra-osion, joka auttaa saamaan enemmän irti peleistäsi ja juhlistamaan vanhempia helmiä.

Lehden kattava tarjonta ja helposti lähesttyvä sävy vetoaa kaiken ikäisiin pelaajiin kolmen sukupolven konsolien omistajista moderneihin Minecraft-addikteihin, jotka ovat vasta löytäneet Microsoftin pelikonsolit.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Official Xbox Magazine (lyh. OXM) on kuukausittain ilmestyvä videopelilehti, joka alkoi ilmestymään alkuperäisen Xbox-pelikonsolin julkaisun yhteydessä marraskuussa 2001. Lehden mukana ilmestyi pelidemoja, ennakkovideoita ja -trailereita sekä muuta sisältöä sisältänyt DVD-levy aina tammikuuhun 2012 saakka. Vuonna 2014 lehden Yhdysvaltain painoksen verkkosivusto yhdistettiin Britannian painoksen sivustoon. Helmikuusta 2015 lähtien kustantaja Futuren pelilehtien verkkosivustot on ohjattu GamesRadariin. Painettua lehteä julkaistaan edelleen Britanniassa, Yhdysvalloissa ja Australiassa.

Sisältö

 • We Heart Xbox -osiossa esitellään uusia vielä julkaisemattomia pelejä sekä käyttäjien modaamia konsoleja ja etupaneeleja.
 • Xbox Now -osiossa arvostellaan kaikki Xbox-, Xbox 360-, Xbox One ja Xbox Live -pelit sekä ladattavat sisällöt.
 • Xbox Next -osiossa korostetaan tulevia pelejä ja esitellään niitä.
 • Features -osio sisältää pidempiä peliennakoita ja jopa 6-10 -sivun mittaisia peliarvosteluja. Erikoisartikkelit voivat sisältää esimerkiksi ostajan oppaita.
 • Message Center sisältää muun muassa lukijoiden sähköposteja sekä erilaisia top 5 -listauksia.
 • Xbox 365 -osio sisältää muun muassa peliuutisia, Xboxiin liittyvien vempaimien arvosteluja, parhaita halpispelejä, kuukauden koodeja, kolumneja, keskustelua peleihin liittyvistä elokuvista, kirjoista ja muista asioista, Xbox Liven gamertagien esittelyjä, lukijoiden kysymyksiä, sekä osion, jossa lukijat voivat pelata tiettyä peliä OXM:n toimitusta vastaan. Lehden kolumneja ovat kirjoittaneet muun muassa Tim Schafer, Denis Dyack ja Randy Pitchford.
 • On the Disc oli lehden mukana tullut DVD, joka sisälsi demoja, videoita, kuvia ja peliennakoita. OXM lopetti DVD:n julkaisemisen tammikuussa 2012 toteamalla: "Sanoitte, että ette halua enää DVD:tä ja me kuuntelimme..."

Peliarvostelut

Official Xbox Magazine arvostelee kaikki Xboxille, Xbox 360:lle ja Xbox Live Arcadeen ilmestyvän pelin.

Numeroon 52 asti OXM käytti 100-pisteistä järjestelmää pisteyttämällä pelit asteikolla 0-10,0 kymmenyksen tarkkuudella. Yli 9,0 pistettä saaneet pelit saivat Editor's Choice -maininnan. Numerosta 53 lähtien yhdysvaltain OXM-painos alkoi käyttämään 20-portaista arvosteluasteikkoa 0-10,0 puolen pisteen tarkkuudella. Britannian painos käyttää 10-portaista asteikkoa 0-10.

Täyden 10 arvosanaa ei pidetä täydellisenä, vaan sitä kutsutaan klassikoksi ja "yhdeksi harvoista erittäin hyvistä peleistä". Asteikko sisälsi aiemmin myös arvosanan 11, mutta sitä kutsuttiin "yksisarviseksi, joka ei koskaan tapahdu".

Kaikkiaan 20 peliä on saanut täydet 10/10 pistettä Official Xbox Magazinelta, mutta vain kolme on saanut täyden kympin lehden molemmilta painoksilta (Britannia ja USA). Ne ovat BioShock, The Elder Scrolls V: Skyrim ja Grand Theft Auto V.

OXM arvostelee myös Xbox Liven ladattavaa sisältöä (DLC) kolmiportaisella asteikolla: Buy, Fanboys Only ja Deny.

Päätoimittajalta

"Haluatpa sitten yksinomaisen pääsyn suurimpiin peleihin tai löytää viimeisimmät ja loistavimmat indie-pelit, Official Xbox Magazine on yhden pysäkin lehtesi kaikessa Xboxiin liittyvässä. Jokainen rakkaudella tehty lehti on täynnä uutisia, ennakoita, arvosteluja ja artikkeleja, ja jokainen sivu on suunniteltu saamaan enemmän irti rakastamastasi Xbox Onesta.

Viimeisen 12 kuukauden aikana olemme tuoneet sinulle eksklusiivista sisältöä Mass Effect: Andromedasta, Call Of Duty: Infinite Warfaresta, Gears Of War 4:stä, Preystä ja lukuisista muista peleistä, sekä arvosteluosion, johon voit luottaa, kun etsit parhaita pelejä Xbox Onellesi.

Ekstraosio vie sinut matkalle Xboxin perintöön, yhteensopiviin 360-aikakauden peleihin, retrospektiivisiin suosikkipelien yksityiskohtiin sekä tämänhetkisiin elokuva- ja tv-suosituksiin.

Tuloillaan on Project Scorpio ja monia muita isoja julkaisuja, joten tämän parempaa aikaa liittyä Team OXM:ään ei ole. Nähdään lehdessä!"

Matt Gilman, päätoimittaja

Lehden tilaaminen

Official Xbox Magazinen voi tilata painettuna tai digitaalisena lehtenä tai yhdistelmätilauksena, joka sisältää sekä painetut että digitaaliset lehdet. Näin tilaat lehden itselle tai lahjaksi suoraan kustantajan verkkokaupasta:

 1. Siirry verkkokauppaan katso tarjous -linkistä.
 2. Valitse painettu, digitaalinen tai molemmat lehdet.
 3. Valitse toimitusalueeksi Eurooppa.
 4. Valitse tilausjakson pituus ja maksutapa (luottokortti/PayPal).
 5. Siirrä tuote ostoskoriin ja mene kassalle.
 6. Tarkista tilaus ja täytä tilaajan tiedot.
 7. Maksa tilaus.

Toimituskulut sisältyvät kaikkien tilausten, yksittäisten numeroiden ja muiden tuotteiden hintaan.

Painetut lehdet lähetetään Britanniasta. Saat tilausjakson ensimmäisen numeron 7-21 päivän kuluessa tilauksesta. Jatkossa lehdet lähetetään julkaisupäivänä ja niiden toimitusaika riippuu matkalla käytettävistä kuljetuspalveluista. Tyypillinen toimitusaika muualle Eurooppaan on 10-14 päivää.

Digilehti on iPadeilla, iPhoneilla ja Android-laitteilla toimivia näköisversioita, jotka sisältävät painetun lehden sisällön sekä lisäsisältöä, kuten videoita, kuvagallerioita ja linkkejä. Interaktiivisissa painoksissa on myös iPadeilla toimivia lisäominaisuuksia, kuten vapaasti vierittyvä teksti, animaatioita, eri sivukokoja ja 360-kuvia.

Mikäli tilaat lehden digitaalisena versiona, saat lisäohjeita sovelluksen lataamiseen ja käyttöönottoon tilausvahvistuksessa. Digilehti on käytössäsi heti lehden ilmestymispäivänä.

Ilmestyy

13 numeroa vuodessa

Julkaisija

Future Publishing

Päätoimittaja

Matt Gilman

Ensimmäinen numero

marraskuussa 2001

Levikki

Britannian painos: 58 610 (2011), USA:n painos 332 000 (2009)

Lukijaprofiili

Lukijoiden mediaani-ikä 28 vuotta

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

1534-7850

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram