Monster High

Monster High on 8-12 -vuotiaille tytöille suunnattu lehti, joka tarjoaa kamalan kivaa lukemista ja tekemistä.

Monster High -lelujen, -videoiden, -pelien ja muiden tuotteiden ystävä ihastuu varmasti myös monsterien omaan nimikkolehteen. Paljon karmivan kivaa tekemistä: sarjakuvia, tarinoita, tehtäviä ja julisteita. Joka numeron mukana tulee lisäksi hirveän ihana lahja!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Mikä on Monster High?

Monster High on yhdysvaltalaisen Mattelin julkaisema muotinukkesarja, jonka hahmot ovat saaneet inspiraationsa hirviö- ja kauhuelokuvista sekä erilaisista taruolennoista. Nukkeja ovat inspiroineet muun muassa muumiot, ihmissuhdet, zombiet, vampyyrit, Dracula ja Frankensteinin hirviö.

Monster High -tuoteperheeseen kuuluu monenlaisia tuotteita, kuten vaatteita, laukkuja, asusteita, leluja, leikkisettejä, elektroniikkaa, videopelejä, tv-sarjoja, nettisarja, elokuvia, kirjasarja ja nyt myös suosittu lastenlehti.

Suurin osa Monster High -nukeista on 25-31 senttiä pitkiä hahmoja, joiden vartalot on valmistettu muovista ja hiukset kuiduista. Nukeilla on eri ihonvärejä, yksilölliset kasvot ja vartalonpiirteet. Joillakin nukeilla voi olla esimerkiksi siivet, eläimen korvat, torahampaat tai häntä. Nukeilla on päällään omat yksilölliset asut ja nukkeja voi liikutella lukuisiin eri asentoihin. Nukkien mukana tulee teline, kampa ja päiväkirja, joka kertoo hahmon tarinan sekä joillakin nukilla lisäksi lemmikki.

Tunnetuimpia Monster High -hahmoja ovat sen päähenkilöt: Frakie Stein, Draculaura, Clawdeen Wolf, Lagoona Blue, Cleo deNile, Ghoulia Yelps ja Deuce Gorgon. Ensimmäiset nuket tulivat markkinoille vuoden 2010 loppupuolella.

Mitä Monster High -lehti pitää sisällään?

Monster High -lehti tarjoaa tytöille kamalan kivaa lukemista, jonka pääosissa ovat murhaan hurmaavat monsterit. Lehden kohderyhmää ovat 8-12 -vuotiaat tytöt.

Monster High näyttää aivan tavalliselta lukiolta, mutta se on täynnä synkeän suloisia oppilaita: maailman kamalimpien hirviöiden teini-ikäisiä lapsia. Nämä oppilaat ovat villejä, hurjia ja hirveän hurmaavia.

Kaikki Monster High -tuotesarjan lelujen, videoiden, vaatteiden, pelien ja muiden ystävä ihastuu takuuvarmasti myös monsterien omaan nimikkolehteen. Lehti sisältää paljon karmean kivaa tekemistä: tarinoita, sarjakuvia, tehtäviä, muotivinkkejä sekä julisteita, joilla lapset voivat koristella omaa huonettaan.

Lehteä julkaisee Egmont Kustannus Oy Ab ja sen keskipainos on 8 000 kappaletta.

Tilaaminen

Monster High -lehti on toistaiseksi saatavilla vain Lehtipisteistä kautta maan (irtonumerohinta 7,99 €/numero).

Lehden jokaisen numeron mukana tulee myös hirveän ihana lahja.

Kenelle?

8-12 -vuotiaille tytöille

Ilmestyy

5 kertaa vuodessa

Julkaisija

Egmont Kustannus Oy Ab

Päätoimittaja

-

Ensimmäinen numero

2012

Levikki

8 000 (painos)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

7,99 € (Lehtipiste)

ISSN

2242-1971

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram