Meidän Suomi

Meidän Suomi on Valittujen Palojen julkaisema, viisi kertaa vuodessa ilmestyvä, harraste- ja matkailulehti.

Meidän Suomi -lehden pääsisältöä ovat mielenkiintoiset artikkelit terveydestä, matkailusta, tapahtumista, harrastuksista ja kulttuurista. Joka numeron mukana on myös vuodenajan menokalenteri sekä rutkasti hyödyllisiä vinkkejä.

Tutustu mainioon Meidän Suomi -lehteen ja tilaa se nyt huippuedullisesti!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

 

Meidän Suomi on Valittujen Palojen kustantama harraste- ja matkailulehti, joka sisältää tekemistä jokaiselle päivälle. Se tulee lähelle lukijaansa ja kertoo suomeksi suomalaisia kiinnostavista aiheista suomalaisille. Lehden kohderyhmää ovat 50+ miehet ja naiset.

Meidän Suomi -lehden aihealueita ovat matkailu, terveys, tapahtumat, harrastukset, autot, vempaimet, kirjat, kulttuuri, musiikki sekä nostalgia ja historia. Lehden jokainen numero sisältää hiukan erikoisemman ammatin tai harrastuksen esittelyn sekä koko vuodenajan kattavan menokalenterin.

Lehti tarjoaa lukijoilleen virikkeitä maamme vuodenaikojen tarjoamista mahdollisuuksista. Vuoden aikana lehdessä toistuvia teemoja ovat Meidän Suomessa, Meidän kotona, Meidän keittiössä, Meidän luonnossa sekä Hyvä elämä.

Raikkaan ja innostavan Meidän Suomi -lehden numerot on teemoitettu vuodenaikoihin ja maantieteellisiin alueisiin. Tammikuun talvinumeron teemana on Lappi ja Pohjois-Suomi, maaliskuun kevätnumeron teemana Länsi-Suomi, toukokuun kesänumeron teemana Itä-Suomi ja elokuun syysnumeron teemana Etelä-Suomi. Lokakuussa ilmestyy Joulunumero.

Lehden artikkeleissa käsitellään mielenkiintoisesti muun muassa harrastuksia, matkailua ja mökkeilyä. Sen mukana pääset myös tapaamaan kiinnostavia ihmisiä. Meidän Suomen hyödyllisistä vinkeistä on hyötyä ja iloa koko perheelle.

Meidän Suomi lähestyy asioista ja ilmiöitä ihmisten kautta. Se on laadukas, positiivinen ja lämminhenkinen lehti, jonka parissa on helppo viihtyä. Lehden parissa viihdytäänkin pitkään – keskimääräinen lukuaika on noin 2,5 tuntia.

Lehden verkkosivuilla voit lukea esimerkkijuttuja ruokaa, matkailua ja harrastuksia käsittelevistä artikkeleista. Sivuilta löytyy myös monenlaista ajanvietettä, kuten ristikkoja ja sudokuja. Sivuston kautta voit myös lähettää lehden ristikkoratkaisun tai e-kortteja ystävillesi.

 

Kenelle?

50+ naiset ja miehet

Ilmestyy

5 numeroa vuodessa

Julkaisija

Oy Valitut Palat – Reader’s Digest Ab / CIL Suomi Oy

Päätoimittaja

Ilkka Virtanen

Ensimmäinen numero

2005

Levikki

32 846 (LT 2014)

Lukijamäärä

69 630 (Lukijatutkimus/Taloustutkimus 2014)

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä

ISSN

1795-6358

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram