Lonely Planet Traveller

Lonely Planet Traveller oli brittiläinen matkailulehti, joka tarjosi kuukausittain upeilla valokuvilla varustettuja uskomattomia tarinoita maailman jännittävimmistä matkakohteista sekä uusia kokemuksia, joita kirjoittivat palkitut matkailutoimittajat.

Englanninkielisen Lonely Planet -lehden julkaiseminen on päättynyt vuonna 2020. Tutustu muiden matkalehtien tarjouksiin.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Lonely Planet on maailman suurin matkaopaskustantaja. Yrityksen omistaa amerikkalaisen miljardööri Brad Kelleyn NC2 Media, joka osti sen BBC Worldwidelta vuonna 2013. Yrityksen alkuperäinen nimi oli Lonely Planet Publications, mutta se vaihtoi nimensä muotoon Lonely Planet heijastamaan sen matkailualan kattavuuttaan.

Let's Go -matkaoppaiden lisäksi yritys tunnetaan reppumatkailijoille suunnatuista Lonely Planet -matkakirjoistaan. Vuoteen 2011 mennessä yritys on myynyt yli 120 miljoonaa matkailukirjaa ja vuoteen 2014 yli 11 miljoonaa digitaalista matkailusovellusta.

Lonely Planet Traveller -lehti

Vuonna 2009 yritys alkoi julkaisemaan Britanniassa kuukausittain ilmestyvää Lonely Planet Traveller -aikakauslehteä. Nykyään lehti ilmestyy 12 maassa: Iso-Britanniassa, Kiinassa, Saksassa, Intiassa, Koreassa, Alankomaissa, Singaporessa ja Malesiassa, Espanjassa, Taiwanissa, Thaimaassa ja Yhdysvalloissa. Paikalliset painokset on räätälöity vastaamaan kunkin maan matkailijoita inspiroivilla tarinoilla ja matkasuosituksilla.

Lonely Planet Traveller on luova matkainspiraation lähde, jonka avulla lukijat voivat tutkia maailmaa uusin silmin ja lisätä originelleja kokemuksia omille toivelistoilleen. Lehti kattaa Britannian sekä laajan valikoiman globaaleja matkakohteita: monia tuttuja kuin myös vähemmän tutkittuja kohteita.

Palkittu matkailulehti sisältää älykkäitä ja tunnelmallisia oivalluksia Lonely Planetin kansainväliseltä matkailutoimittajien verkostolta sekä näyttäviä valokuvia, jotka todella vievät lukijat nojatuolimatkoille kohteisiin paremmin kuin mikään muu.

Lehden jokaisessa numerossa:

  • Postikortteja. Ikimuistoisen kauniita ja kiehtovia matkakuvia lukijoilta ja kunkin mukana tarina kuvatusta näkymästä.
  • Globetrotter. Uutisia ja löytöjä matkailun maailmasta, mukaan lukien uudet hotellit ja kiertomatkat, Lonely Planetin asiantuntijoiden oivalluksia, paikallistietoa sekä lehden haastava tietovisa.
  • Easy Trips. Ajankohtaisia suosituksia spontaaneille lomamatkoille lähiviikkoina, paljon erikoistarjouksia ja alennuksia.
  • Great Escape. Ikimuistoisia matkoja sekä täydellisiä ruoka- ja juomapaikkoja, jotka voit lisätä omalle toivelistallesi.
  • Mini Guides. Kuusi taskuopasta teemalla käyttöösi suosikkikohteissa, joiden avulla saat enemmän irti matkastasi.

Lonely Planet Travelleria ei myydä Suomessa irtonumerona. Lehti on kuitenkin tilattavissa Suomeen digitaalisena näköispainoksena.

Tutustu lisää lehteen sen verkkosivuilla. Sitä voi seurata myös Instagramissa ja Twitterissä.

Kenelle?

Innokkaille matkailijoille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Immediate Media

Päätoimittaja

Peter Grunert

Ensimmäinen numero

2009

Levikki

46 000 (Immediate Media)

Lukijamäärä

113 000 (Immediate Media)

Lukijaprofiili

60 % mieslukijoita, 40 % naislukijoita, lukijoiden mediaani-ikä 44 vuotta

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

2050-635X

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram