Julia Stars

Julia Plus on nyt Julia Stars!

Julia Stars on ruotsinkielinen nuortenlehti sinulle, joka haluat tietää mitä tähtien elämässä tapahtuu ja mikä on suosituinta juuri nyt sosiaalisessa mediassa.

Lehden mukana pääset lukemaan suurimmista vlogeista, musaidoleista, elokuvista, tanssista ja monesta muusta. Lisäksi siinä käsitellään monenlaisia teini-ikäisiä kiinnostavia aiheita, kuten kauneutta ja itsetuntoa.

Lehti on ruotsinkielinen ja se ilmestyy 6 kertaa vuodessa.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Julia Stars on ruotsalainen nuortenlehti heille, jotka haluavat tietää uusimmasta. Lehti kertoo, mikä on suosituinta juuri nyt, sosiaalisesta mediasta, julkkiksista, itsetunnosta ja monista muista.

Tunnetko jonkun 9-15 -vuotiaan, joka rakastaa lukea tähdistä ympäri maailmaa? Haluaako hän tietää aina, mitä milloinkin tapahtuu? Siinä tapauksessa voimme suositelle Julia Stars -lehteä, joka ilmestyi aiemmin nimellä Julia Plus.

Tilaamalla Julia Plussan, pysyt aina kärryillä, mitä maailmassa tapahtuu. Se on täydellinen lehti nykypäivän uteliaille teini-ikäisille!

Mitkä ovat kuumimmat aiheet juuri nyt sosiaalisessa mediassa? Mitä tapahtuu kirkkaimpien tähtien elämässä? Mitä uusia elokuvia, tv-sarjoja ja musiikkia on tullut viime aikoina? Lisäksi lehdessä käsitellään esimerkiksi tanssia, kauneutta ja muita teini-ikäisiä kiinnostavia aiheita. Lehti käsittelee myös lukijoiden omia aiheita ja teemoja.

Julia Stars -lehteä julkaisee Egmont Publishing Kids AB ja se ilmestyy kuusi kertaa vuodessa.

Kenelle?

9-15 -vuotiaille tytöille ja pojille

Ilmestyy

6 numeroa vuodessa

Julkaisija

Egmont Publishing Ab

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram