India Today

Jo vuodesta 1975 India Today on kantanut nimeään ilman pelkoa tai suosimista – oivaltavasti, tarkasti, perusteellisesti ja monipuolisesti. Lehden pääasiallisia aihealueita ovat talous, politiikka, lifestyle, taide, viihde, matkailu, tiede, teknologia ja terveys.

Tästä syystä India Today on myös maansa luetuin julkaisu – asema, jota se on kantanut jo yli vuosikymmenen ajan.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , ,

India Today logo

India Today on intialainen englanninkielinen viikoittain ilmestyvä uutislehti. Sen perusti Thompson Pressin omistaja Vidya Vilas Purie vuonna 1975 yhdessä tyttärensä Madhu Trehanin ja poikansa Aaron Purien kanssa. Aaron Purie on toiminut lehden päätoimittajana sen perustamisesta lähtien.

Nykyään India Today ilmestyy englannin lisäksi hindiksi, tamiliksi, malayalamiksi ja teluguksi. India Todayn uutiskanava perustettiin toukokuussa 2015.

Uutislehteä julkaisee newdelhiläinen Living Media India Limited. Lehti on osa India Today Groupia, joka kattaa 13 aikakauslehteä, 3 radioasemaa, 4 tv-kanavaa, 1 sanomalehden, klassisen musiikin levy-yhtiön, kirjakustantamon ja Intian ainoan kirjakerhon.

Tutustu myös lehden verkkosivuihin, jotka tarjoavat uutisia Intiasta ja maailmalta, kuvia, videoita, krikettiä, elokuvia, autoja, urheilua, lifestyleä, teknologiaa ja paljon muuta. Lehteä voi seurata myös sosiaalisessa mediassa, kuten Twitterissä ja YouTubessa.

Kenelle?

Intian asioita seuraaville

Ilmestyy

52 numeroa vuodessa

Julkaisija

Living Media

Päätoimittaja

Aroon Purie Madhu Trehan

Ensimmäinen numero

joulukuussa 1975

Levikki

1 600 000 (2012)

Lukijamäärä

-

Lukijaprofiili

-

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

0254-8399

Maa

Intia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram