Hyväntuulen Ristikot Albumi

Hyväntuulen Ristikot on reippaasti uudistunut kotimainen ristikkolehti, joka tarjoaa nyt entistä enemmän sivuja (52) samaan hintaan – neljä kertaa vuodessa.

Tämän ristikkolehden tehtävät ovat vaikeusasteeltaan helppoja ja helpohkoja. Perinteisten kuvaristikoiden lisäksi siinä on tavuristikoita, kryptoja, sanahakuja, sijoitustehtäviä, sokkeloita ja muita tehtäviä, joissa kaikissa on rahapalkinnot. Lehden pääpalkinto on Suomen suurin: 400 euroa.

Katso myös muiden ristikkolehtien tarjoukset.

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Hyväntuulen Ristikot on reipas ja hyväntuulinen suomalainen ristikkolehti. Uudistuksen myötä se tarjoaa nyt 52 sivua ratkottavaa samalla hinnalla!

Lehti sisältää paljon helppoja ja helpohkoja ristikoita, joiden parissa jokainen lukija tulee takuuvarmasti hyvälle tuulelle.

Monipuolinen lehti sisältää perinteisten kuvaristikoiden lisäksi korkealaatuisia tavuristikoita, kryptoja, sijoitustehtäviä, sanahakuja, sokkeloita ja akrostikkoja.

Kaikki lehden tehtävät ovat palkintotehtäviä, joissa on huikeat rahapalkinnot. Pääpalkinto on Suomen ennätys 444 euroa ja kaikkien tehtävien yhteissumma on yli 1 000 euroa.

Palkintotehtävien lisäksi lehdessä on palkintotehtäväosio, jossa on mukavia vuodenaikaan liittyviä kisoja. Näpsäkkä tehtäväosio on helppo irrottaa ja postittaa osallistuaksesi kilpailuihin.

Helppoa ja hauskaa Hyväntuulen Ristikooita julkaisee Kolmiokirja ja siitä ilmestyy neljä numeroa vuodessa.

Kolmiokirja

Hyväntuulen Ristikot Albumia kustantaa yli 100 vuotta kotimaisen viihteen kärjessä porskuttanut Kolmiokirja Oy, joka on maan johtava ristikko- ja harrastelehtikustantaja. Sen vanhin edelleen ilmestyvä lehti on jo yli 100-vuotias. Pitkän historian lisäksi yhtiöllä on vahva visio tulevaisuudesta.

Kolmiokirjan aikakauslehtien, ristikoiden ja pokkareiden vahvuus on kotimaisuus. Se tietää mitä suomalaiset haluavat lehdiltään ja sillä on niiden tuottamisessa satavuotinen kokemus.

Kolmiokirjan ristikkolehtien valikoimassa on tekemistä moneen makuun ja monilla eri vaikeustasoilla. Tehtävien laatijat ovat Suomen parhaita ammattilaisia, jotka haluavat tarjota lukijoilleen suosittua kotimaista ristikkolaatua, ratkomisen riemua ja oivaltamisen iloa.

Kenelle?

Helppojen ristikoiden ystäville

Ilmestyy

4 numeroa vuodessa

Julkaisija

Kolmiokirja Oy

Päätoimittaja

Miikka Vuontisjärvi

Lukijaprofiili

66 % naislukijoita, 34 % mieslukijoita

Irtonumero

2,95 € (Lehtipiste)

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram