Hyväntuulen Kryptot

Hyväntuulen Kryptot on suosittu kryptolehti, joka tarjoaa nyt 10 kertaa vuodessa tuhdin 36-sivuisen paketin helppoja kryptoja ratkojille.

Lehdessä on paljon erilaisia kryptoja: kryptoristikoita, sokkokryptoja, avokryptoja, akrostikkoja ja paljon muuta.

Tehtävien vaikeustaso on helppo, joten ne sopivat hyvin myös aloittelijoille. Kaikissa lehden tehtävissä on rahapalkinnot.

Tutustu myös muiden ristikkolehtien tarjouksiin!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Hyväntuulen Kryptot on suosittu kryptolehti, joka tarjoaa runsaasti ratkottavaa kaikille kryptojen ystäville – nyt 10 kertaa vuodessa.

Hyväntuulen Kryptot -lehdellä on monipuolinen laatijakunta ja siksi myös tehtäväkirjo on värikäs. Lehti sisältää 36 sivua erilaisia kryptoja kryptoristikoista sokkokryptoihin ja avokryptoista akrostikkoihin. Lehden kryptot ovat vaikeustasoltaan helppoja (2 vaikeusasteikolla 1-7, missä 1=helpoin ja 7=vaikein) ja sen kaikki tehtävät ovat palkintotehtäviä, joista ratkojille on luvassa rahapalkintoja.

Hyväntuulen Kryptot on ostettavissa irtonumerona Lehtipisteistä kautta maan sekä tilattavissa määräaikais- tai kestotilauksena vuoden tilausjaksolla. Vuoden tilausjakso sisältää 10 numeroa.

Kenelle?

Helppojen kryptojen ystäville

Ilmestyy

10 numeroa vuodessa

Julkaisija

Kolmiokirja Oy

Päätoimittaja

Miikka Vuontisjärvi

Ensimmäinen numero

2004

Lukijaprofiili

72 % mieslukijoita, 28 % naislukijoita

Irtonumero

2,95 € (Lehtipiste)

ISSN

1459-8140

Maa

Suomi

Kieli

suomi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram