Hem & Antik

Rakastatko uudistaa kotiasi? Yhdisteletkö sisustuksessa mielellään vanhaa ja uutta? Siinä tapauksessa ruotsalainen Hem & Antik on lehti juuri sinulle!

Hem & Antik on Ruotsin ensimmäinen ja ainoa sisustuslehti, joka on myös antiikkilehti. Se sisältää mielenkiintoista luettavaa perintöhuonekaluista huutokauppalöytöihin, mutta myös Ikea-huonekaluja ja funktionalismia.

Lehti esittelee huolellisesti valittuja kalusteita, joiden avulla luot kodikkaat ja persoonallisen kodin klassisella tyylillä. Runsaasti inspiraatiota, tietoa, vinkkejä ja ideoita.

Hem & Antik on nyt tilattavissa myös Suomeen 6 tai 8 numeron tilausjaksolla. Vuosikerta sisältää kahdeksan numeroa. Lehti on ruotsinkielinen.

Hem & Antik logo

Hem & Antik on ruotsalainen, kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä sisustuslehti, joka tavoittelee laatutietoisia ja luovia lukijoita – heitä, jotka haluavat luoda persoonallisen kodin yhdistelemällä uutta ja vanhaa.

Innostava lehti tarjoaa juuri sen tyylisiä reportaaseja, mitä lukijat kaipaavat. Vinkkejä ja ideoita, jotka tekevät sisustusunelmista totta. Lisäksi suosittu huolto-osio, jossa tietoa, arviointeja ja asiantuntijoiden vinkkejä – kaikkea antiikin ystäville.

Hem & Antik tietää, että lukijat rakastavat miljöitä, joissa on kaunis retrospektiivinen tuntu. Se luo huolella valittuja yksityiskohtia, ainutlaatuisia huonekaluja ja kauniita tekstiilejä. Lehti tarjoaa inspiraatiota, joka kaunistaa kotisi!

Lisätietoa lehdestä:

Ilmestyy

8 numeroa vuodessa

Julkaisija

Bonnier Antik & Livsstil

Päätoimittaja

Cecilia Lindblom

Ensimmäinen numero

2004

Levikki

25 700 (TS 2015)

Lukijamäärä

61 000 (Orvesto 2015 helår)

Lukijaprofiili

72 % naislukijoita, 28 % mieslukijoita

Irtonumero

6,90 € (Lehtipiste, 2016)

ISSN

1654-742X

Maa

Ruotsi

Kieli

ruotsi

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram