Food and Travel

Palkitussa Food and Travel -lehdessä yhdistyvät rakkaus seikkailuihin, gastronomiaan ja upeisiin valokuviin. Lisäksi lehdessä on houkuttelevia reseptejä ja sisäpiirin vinkkejä.

Se on luotettu sisäpiiriläisten opas gourmet-matkailun maailmaan. Viimeisen 16 vuoden ajan sen painopiste on ollut alkuperäisyydessä, aitoudessa ja kausiluonteisuudessa sekä ruokien että matkakokemusten suhteen.

Lehden joka numero on täynnä ruoka-, juoma- ja matkailuartikkeleja ympäri maailmaa sekä uutisia ja hotellien, baarien ja ravintoloiden arvosteluja. Täydellinen lehti matkustavalle foodielle!

Ei saatavilla*

* Valitettavasti meillä ei tällä hetkellä ole voimassa olevaa tarjousta tästä lehdestä. Ole hyvä ja tutustu muihin loistaviin lehtitarjouksiin alla. :)

Food and Travel Magazine logo

Food and Travel Magazine on brittiläinen kuukausittain ilmestyvä ruoka- ja matkailulehti, jota julkaisee Green Pea Publishing. Britannian painoksen lisäksi lehti ilmestyy saksaksi Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä sekä turkiksi Turkissa.

Ota kaikki irti hyvin ansaitusta lomastasi ja löydä valitsemasi matkakohteen aidoimmat ja herkullisimmat ruoat. Löydä myös paikat missä levätä yösi kierreltyäsi kaikki kohteen salaisimmat aarteet, jotka vain paikalliset ja Food and Travel tietävät.

Joka numerossa laaja Gourmet Traveller -osio ja käteviä 48 Hours -kaupunkioppaita täydellisen lyhyen loman tai viikonloppuloman suunnitteluun. Lisäksi yli 30 sivua reseptejä, mukaan lukien In Season Guide -sesonkiruokia, sekä Tried & Tasted -osion ravintola-, hotelli- ja deliarvosteluja.

Ja laitatpa Food and Travel -reseptien mukaista ruokaa sitten kotona tai nautit sitä arvostellussa ravintolassa, lehdestä löydät myös apua ateriaan sopivan viinin valintaan. Vakituisessa Wine-kolumnissa sommelierit kertovat totuuden viinialueista, rypälelajikkeista, kuumista puheenaiheista sekä mikä tärkeintä, mitä juoda nyt.

Food and Travel -lehdessä yhdistyvät upeat valokuvat ja maailman parhaiden matka- ja ruokatoimittajien jutut. Lehti on ihanteellinen sinulle, joka etsit poikkeuksellista lomakohdetta, uusia sykähdyttäviä ravintolakokemuksia tai inspiroivia ideoita seuraaviin illanistujaisiin. Se tarjoaa asiallisia ja kekseliätä ideoita, joilla pidät asiat yksinkertaisina!

Miksi tilata Food and Travel -lehti?

Food and Travel -lehteä kirjoitetaan yksinomaan heille, jotka rakastavat gourmet-matkoja ja jännittäviä makuja. Se kattaa kaiken seuraavan ruokamatkan suunnittelusta epätavallisiin ja eksoottisiin aineksiin, joilla teet vaikutuksen ystäviin ja illallisvieraisiin.

Runsaasti kansainvälisiä ja kekseliäitä reseptejä huippukokeilta, mukaan lukien Tom Kerridge ja Yotam Ottolenghi, sekä vinkkejä täydellisesti luomuksiin sopivan viinin valitsemiseen.

Food and Travel auttaa löytämään houkuttelevimmat kulinaariset matkakohteet niin läheltä kuin kaukaakin, parhaat kansainväliset ruoat sekä kokeillut ja testatut ravintolat kaikille budjeteille.

Viisi hyvää syytä tilata lehti:

  1. Saat lehden parhaaseen tarjoushintaan
  2. Tilaajille netin lisäsisältö maksutta
  3. Ilmainen toimitus kotiin tai työpaikalle
  4. Tilaa itselle tai lahjaksi
  5. Yksikään numero ei jää lukematta

Katso myös:

Kenelle?

Matkustaville foodieille

Ilmestyy

12 numeroa vuodessa

Julkaisija

Green Pea Publishing Limited

Päätoimittaja

Mark Sansom

Ensimmäinen numero

joulukuu 1997

Levikki

27 000

Lukijamäärä

600 000

Lukijaprofiili

60 % naislukijoita, 40 % mieslukijoita

Irtonumero

Ei irtonumeromyynnissä Suomessa

ISSN

1366-6967

Maa

Iso-Britannia

Kieli

englanti

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram